Tânără din București, prinsă în timp ce fura o trotinetă. Metoda folosită s-a uimit pe polițiști. FOTO

Publicat: 03/06/2020 | 12:07

În noaptea de marți spre miercuri, jardarmii care patrulau în zona Gării de Nord din Capitală au observat persoană de sex feminin care împingea de zor o trotinetă electrică, prevăzută cu sistem de siguranță pentru deblocarea căruia este nevoie de folosirea unei aplicații de pe telefonul mobil.

Deși primul impuls al jandarmilor care patrulau prin zonă a fost de a-i oferi sprijin femeii, nu mică le-a fost mirarea când și-au dat seama că, de fapt, trotineta fusese „deblocată” cu ajutorul unei șurubelnițe găsite asupra acesteia, trotineta fiind deteriorată în zona sistemului de siguranță.

Tânăra a fost preluată de poliție

Citește și: Ce frumoasă este Flori, fetița care a fost hrănită doar cu pufuleți și ceai! Recent, părinții adoptivi i-au arătatpozele când era într-o stare critică: “A început să plângă…”

„Înțelegem pasiunea pentru trotinete, dar furtul uneia nu este soluția potrivită pentru a o folosi.  Și cum jandarmii sunt pasionați de respectarea legii, au reținut-o pe femeie și au predat-o colegilor de la Poliție pentru continuarea cercetărilor” a transmis Jandarmeria populației.

Pompierii au salvat un câine

Marți, un echipaj de pompieri a intervenit, pentru a salva un câine căzut într-un șanț, cu o adâncime de cca 2m, în apropierea ieșirii din municipiul Cluj-Napoca, spre localitatea Feleac.

Patrupedul a fost salvat

Pe fundul șanțului erau acumulate mai multe deșeuri și reziduuri lichide, care impidicau câinele să iasă afară și îi puneau viața în pericol.

Câinele a fost scos de către echipajul de pompieri, fiind eliberat la fața locului. Acesta nu prezenta un comportament agresiv și se părea că este obișnuit cu zona, în apropiere fiind mai multe case particulare.

Nu rata: Polițiști locali din Constanța, prinși cu pantalonii în vine la… prostituate: ”S-au văzut nevăzuți prin boscheți…”