Polițiști locali din Constanța, prinși cu pantalonii în vine la… prostituate: ”S-au văzut nevăzuți prin boscheți…”

Publicat: 03/06/2020 | 09:31

Un echipaj al Poliției Locale din Constanța a fost surprins într-o acțiune nocturnă care s-a lăsat cu imagini virale, oamenii legii fiind filmați ”pe variantă”, dar nu atunci când urmăreau eventuali infractori, ci ”socializând” cu o prostituată.

Totul s-a petrecut pe bulevardul Aurel Vlaicu, în jurul orei 1.40, iar un martor a susținut că polițiștii respectivi nu aveau nicio jenă și, mai mult, nici nu le păsa că sunt văzuți de oamenii de pe stradă.

”Pe bulevardul Aurel Vlaicu, lângă reprezentanța Mercedes-Benz, în jurul orei 01:40 un echipaj al Poliției Locale Constanța cu mașina nr 04 promovau prostituția, fără nici o jenă că sunt văzuți de cetățenii care treceau pe stradă. Acești nesimțiți când au văzut că sunt filmați, au dat acel wc public jos din mașina și s-au făcut nevăzuți prin boscheți”, a transmis un martor, potrivit replicaonline.ro.

Prostituata respectivă a coborât din mașină, dar l-a înjurat pe cel care filma întreaga scenă. ”A fost foarte deranjată că nu a apucat să plătească amenda în natură și a început să înjure cu tupeu fiind conștientă că are protectorii ei in uniforma”, a mai spus martorul. (CITEȘTE ȘI:

Dar există și polițiști care nu își fac decât meseria. Destructurarea unei rețele de prostituție

Poliţiştii de la Crimă Organizată au efectuat, la începutul acestei luni, 14 percheziţii domiciliare în Cluj-Napoca, Dej, Gherla şi Râmnicu Vâlcea, într-un dosar penal de proxenetism şi camătă. Astfel, cinci bărbaţi, cu vârste cuprinse între 30 şi 45 de ani, au fost arestați preventiv pentru că ar fi determinat şi înlesnit practicarea prostituţiei de către mai multe femei din Cluj-Napoca şi Dej, potrivit adevarul.ro.

Cei cinci bărbați ar fi obținut aproximativ 1.000.000 euro, în perioada 2016-2020, în urma acestei ”afaceri”.

„Te obişnuiesc cu un stil de viaţă, te duc pă nu ştiu unde, te duc cu tăt felul de femei, na… mai vezi la aia câte o geantă, mai … nu ştiu ce… mai vezi nu ştiu ce,  ţi-ar trebui şi ţie, că te simţi prost, că alea au şi tu nu… Şi ajungi să te ceri singură. Să zici vreau să plec şi eu”, spunea una dintre femeile implicate. De pe urma fetelor pe care le racolau, bărbații duceau un stil de viață opulent, iar mașinile de lux și hainele de brand nu le lipseau. (VEZI ȘI: DETALII INCREDIBILE DESPRE ELIBERAREA ȘEFULUI CORDUNENILOR. PLĂTISE UN „HACKER” SĂ-I SPARGĂ LAPTOPUL SOȚIEI, DAR…)