Florin Petcu de la Chefi la cuțite, apel disperat pe Facebook: “Nevoie urgentă de sânge”

Publicat: 18/12/2019 | 15:55

Florin Petcu, unul dintre concurenții din sezonul șapte de la de la “Chefi la cuțite”, a lansat un apel disperat pe Facebook. În urmă cu câteva ore, el l-a felicitat pe câștigătorul show-ului culinar de la Antena 1, care a reușit să pună mâna pe premiul de 30.000 de euro.

Citește și: Câștigătorul Chefi la Cuțite, Alexandru Comerzan vorbește despre Cătălin Scărlătescu și neînțelegerile pe care le-au avut

Florin Petcu de la “Chefi la cuțite”, apel disperat pe Facebook: “Nevoie urgentă de sânge”

Impresionat de drama unui tânăr, care a fost implicat într-un accident teribil de motocicletă, Florin Petcu și-a rugat prietenii și fanii să doneze sânge pentru acesta. Leonard Rafael Bojan se află a fost internat la spitalul din Timişoara, unde a suferit mai multe operaţii. Apropiații săi au lansat un strigăt de ajutor pe Facebook şi îi imploră pe oameni să-l ajute pe Rafael Boja pentru ca medicii să-i poată salva viața.

“Facem un apel umanitar către toți cei care pot dona sânge, indiferent de grupa sanguină. Donarea se poate face la orice Centru de Recoltare din țară, cu rugămintea să menționați că donați pentru Bojan Leonard Rafael, internat la Spitalul Județean din Timișoara secția ATI” este mesajul postat pe celebra platformă de socializare și care a fost distribuit de fostul concurent de la “Chefi la cuțite”. Florin Petcu a publicat și poza tânărului, aflat în stare critică după accidentul cu motocicleta.

Citește și: Alexandru Comerzan a decis ce va face cu cei 30.000 de euro, câștigați în finala de la Chefi la cuțite

Florin Petcu, mesaj de felicitare pentru câștigătorul de la “Chefi la cuțite” 2019

Florin Petcu, unul dintre tinerii care au participat la “Chefi la cuțite” 2019, l-a felicitat public pe Alexandru Comerzan. Azi-noapte, el a urcat pe contul său de Facebook o poză cu câștigătorul show-ului culinar de la Antena 1, iar la descrierea imaginii a scris: “Bravo prietene, ai dovedit ca ești cel mai bun????‍????????”. Într-o postare făcută astăzi, Florin Petcu i-a transmis un mesaj și mentorului lui Alex Comerzan – “Complimente Chef Catalin Scarlatescu! Antena1, Chefi la cutite sezonu 7????, a scris acesta în dreptul selfie-ului cu ei doi.