Alexandru Comerzan a decis ce va face cu cei 30.000 de euro, câștigați în finala de la Chefi la cuțite

Publicat: 18/12/2019 | 11:45

S-a aflat ce va face Alexandru Comerzan cu cei 30.000 de euro, câștigați în finala de la “Chefi la cuțite”! Ambițiosul chef este pe cale să își îndeplinească unul dintre cele mai mari visuri și, în urmă cu câteva ore, el a dezvăluit cum va cheltui marele premiu pe care l-a obținut în urma participării sale la show-ul culinar de la Antena 1.

Citește și: Câți bani a încasat, de fapt, Alexandru Comerzan de la Chefi la cutițe! NU a plecat acasă cu toată suma câștigată în finală

Cum va cheltui Alexandru Comerzan cei 30.000 de euro câștigați în finala “Chefi la cuțite”

În timpul primului interviu oferit după ce a câștigat cei 30.000 de euro, Alexandru Comerzan a vorbit despre experiența de la “Chefi la cuțite” și a mărturisit: “Am învățat este că este bine să fii rezervat, pentru că nu știi niciodată ce se poate întâmpla. Personal, am căpătat mai multă încredere în forța și capacitatea mea.

Da, sigur că am legat prietenii. Am organizat un eveniment culinar după finală, alături de celelalte două Cuțite de aur din acest sezon – Ernesto Dosman și Alexandru Popa. Cel de care m-am apropiat cel mai tare a fost Daniel Andrieș, din echipa mov, un bucătar extraordinar cu care mă consider mai mult decât prieten. Am cunoscut persoane fantastice la «Chefi la cuțite», relatează jurnaliștii revistei VIVA!.

Când a fost întrebat despre cum va cheltui banii, el a spus că o parte din sumă o va folosi ca să își îndeplinească un vis departe de România.

“Cred că voi pleca în Japonia, acesta este visul meu”, a dezvăluit câștigătorul de la “Chefi la cuțite” 2019, conform sursei citată mai sus.

Citește și: Scandal la Chefi la cuțite. Ce s-a întâmplat după ce l-au anunțat pe Alex Comerzan! NU s-a văzut la TV

Alex Comerzan a fost provocat să vorbească și despre ce crede el că a avut în plus față de ceilalți finaliști, respectiv: Alex Popa, Bobby, Mino, Sasu și Daniel Andrieș.

“Alex Popa este un bucătar foarte bun, într-adevăr. El a luat cele mai multe puncte în probele individuale, iar el și Andrei Flueraru, din punctul meu de vedere, s-au ridicat la un alt nivel în sezonul 7. Prezența lui Bobby, în finală, a fost o surpriză și mă bucur enorm pentru el, dar, sincer, mă așteptam ca în ultima luptă să-l am mai degrabă ca adversar pe Nașa, Andrei Flueraru, din echipa albastră. Nu simt că în finală am avut vreun avantaj, pentru că, așa cum am zis, parcursul echipei mov nu a fost unul deloc ușor. De multe ori când am crezut că vom câștiga, că avem farfurii foarte bune, nu s-a întâmplat. Totul a depins de gustul juraților”, a mai declarat Alexandru Comerzan.