Câștigătorul Chefi la Cuțite, Alexandru Comerzan vorbește despre Cătălin Scărlătescu și neînțelegerile pe care le-au avut

Publicat: 18/12/2019 | 14:39

Sezonul șapte al emisiunii Chefi la Cuțite îl are că învingător pe Alexandru Comerzan, care a câștigat marele premiu în valoare de 30.000 de euro și titulatura de chef. El a luptat cu toate forțele, a fost ambițios iar datorită talentului său culinar a reușit să ajungă pană în marea finală. (CITEȘTE ȘI: PROBLEME FINANCIARE PENTRU WHAT’S UP DUPĂ CE A ”PRIMIT” CONTROL JUDICIAR. E VORBA DE O AVERE!)

În ultima probă s-a luptat  împotriva a doi concurenți, din echipa lui chef Sorin Bontea, Alexandru Pop (cuțitul de aur) și Bobby. Fiecare din cei trei și-a format câte o echipă alcătuită din foști concurenți, alături de care au gatit tot felul de preparate spectaculoase.(VEZI ȘI: ALEXANDRU COMERZAN A DECIS CE VA FACE CU CEI 30.000 DE EURO, CÂȘTIGAȚI ÎN FINALA DE LA CHEFI LA CUȚITE)

Momente tensionate între Cătălin Scărlătescu și Alexandru Comerzan

În timpul concursului, Alexandru Comerzan a fost sub îndrumarea lui chef Cătălin Scărlătescu. Acesta i-a oferit cuțitul de aur, ce i-a asigurat un loc direct în echipa mov. Deși chef Scărlatescu a avut încredere în concurentul său și l-a susținut, între cei doi au existat și momente tensionate. În unul dintre aceste episoade câștigătorul i-a spus lui chef ce vrea să renunțe. ”Nu pot! Nu pot s-o fac!”

Deși au existat mici neînțelegeri între ei, au reușit pană la urmă să ajungă la un numitor comun și să formeze o echipă bună. Într-un interviu pentru Antena1, Alexandru Comerzan a recunoscut că i-a fost greu să se adapteze la stilul lui chef Scărlătescu și să îl înțeleagă, dar a încercat cât a putut.

”Nu e uşor sã te adaptezi la stilul altui om, mai ales când este destul de diferit de al tãu, dar îl apreciez mult pe Chef Scãrlãtescu, aşa cã am ieşit la joc. Deşi mie îmi place sã lucrez în tihnã, presiunea din platoul Chefi la Cuțite nu îţi lasã vreme pentru aşa ceva. Cert e cã am avut ce învãţa de la chefi, iar chef Cãtãlin este un om de toatã isprava.”, a delcarat Alexandru Comerzan.