Fabulos! Cât costă ceasul pe care Anamaria Prodan l-a purtat la restaurantul în care s-a întâlnit cu Abi Talent

Publicat: 11/01/2020 | 10:44

Anamaria Prodan și Abi Talent s-au întâlnit seara trecută într-un  local de fițe din Capitală. Dintre toate bijuteriile purtate de soția lui Laurențiu Reghecampf, ceastul pe care aceasta l-a purtat i-a atras atenția artistului, care a avut o reacție incredibilă. Mai mult, el a dezvăluit cât costă accesoriul de lux pe care celebra impresară îl purta.

Citește și: Anamaria Prodan i s-a alăturat lui Abi Talent în scandalul cu Alex Velea! Mesajul tranșant transmis de celebra impresară

Cât costă ceasul purtat de Anamaria Prodan la întâlnirea cu Abi Talent

Înainte să ajungă la restaurantul în care a stat la masă cu Abi Talent, controversatul afacerist Adrian Thiess, Anamaria Prodan a trecut pe la un salon de înfrumusețare, unde a primit o coroană. Îmbrăcată în negru din cap până în picioare și “încoronată”, diva a făcut o ședință foto pe o stradă din București.

La scurt timp după ce a început discuția de gradul zero cu Abi Talent, care se află în război cu Alex Velea, după ce a început să-l atace pe acesta, vedeta a fost întrebată de tânărul artist cât costă ceasul pe care îl poartă. Ulterior, vedeta YouTube-ului a filmat-o pe impresară și a scris pe imaginile pe care le-a postat pe Instagram Stories mesajul: “cu vreo 150 de mii pe mână” și a etichetat-o.

Citește și: Alex Velea, declarații virulente după ce a aflat că Anamaria Prodan a devenit apărătoarea lui Abi Talent: “Am în ADN și eu ceva din etnia asta”

“Anamaria, te-aș pupa, dar și ceasul ăla l-aș pupa”, a spus Abi Talent pe filmarea urcată pe Story-ul de la Instagram.

Imediat, artistul, dar și impresara împreună cu cei prezenți cu ei au început să râdă. La un moment dat se aude pe filmare cu soția lui Laurențiu Reghecampf îl întreabă pe tânărul cântăreț: “Abi, m-ai pupa pe mine sau ceasul?”. Înregistrarea se încheie înainte ca vedeta de pe YouTube să dea răspunsul. Din motive necunoscute, Abi Talent a șters imaginile de mai jos la câteva ore după ce le-a făcut publice.

Anamaria Prodan, filmată de Abi Talent în timpul întâlnirii de ieri, la un restaurant din București © Instagram
Anamaria Prodan, filmată de Abi Talent în timpul întâlnirii de ieri, la un restaurant din București © Instagram

Citește și: Anamaria Prodan, surprinsă la volanul unui Bentley de sute de mii de euro în Dubai! Cum s-a îmbrăcat sexy impresara

Anamaria Prodan are trei copii

Anamaria Prodan Reghecampf (n.: 17 decembrie 1972) este un agent FIFA, realizator TV şi fotomodel român. A activat ca preşedinte de club la CS Buftea în liga a doua, preşedinte de club la FC Snagov în liga a doua, preşedinte executiv la FC Universitatea Cluj şi manager general în Liga 1 la FC Gloria Bistriţa şi Concordia Chiajna. Celebra impresară are trei copii: Rebecca Dumitrescu, Sarah Dumitrescu şi Laurențiu Reghecampf Junior. Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au căsătorit în 2008.

Anamaria Prodan are o soră mai mică: Anca Savelio, care este agent imobiliar. Aceasta locuiește de foarte mulți ani în America, unde s-a căsătorit cu un fost luptător de jiu-jitsu, Anthony Savelio.