Alex Velea, declarații virulente după ce a aflat că Anamaria Prodan a devenit apărătoarea lui Abi Talent: “Am în ADN și eu ceva din etnia asta”

Publicat: 11/01/2020 | 10:18

Alex Velea a făcut declarații virulente după ce a aflat că Anamaria Prodan a devenit apărătoarea lui Abi Talent și a ascultat mesajul video transmis de cunoscuta impresară. Îndrăgitul cântăreț este foarte supărat pentru afirmațiile urâte făcute de vedeta YouTube-ului la adresa familiei pe care și-a construit-o alături de Antonia.

Citește și: Abi Talent a făcut anunțul! Își schimbă numele: “Nu mai vreau să…”

Alex Velea, declarații virulente după ce a aflat că Anamaria Prodan a devenit apărătoarea lui Abi Talent

Alex Velea a publicat câteva mesaje acide la câteva minute bune după ce a descoperit că Abi Talent o are de partea sa acum pe Anamaria Prodan. Iubitul Antoniei și-a așternut gândurile în opt postări pe care le-a urcat pe Instagram Stories și pe care le puteți vedea în galeria foto a articolului.Fostul prezentator de la Antena 1 își începe șirul declarațiilor astfel: “Info pentru ăștia care «încă» mai cred că i-am zis măscăriciului de Laby Talent că-l căpăcesc «așa, pe degeaba» și că e doar un copil… Când nu mai era «copil», a vorbit gura fără el… tocmai de mine. Pe ce fapte??? Firul epic al poveștii o să vi-l zic în «partea mea de adevăr». Totodată, după ce se victimizează, suferă de «jmekerie». Da’, d-aia falsă rău. Vorbește de intervenții, de brigăzi, despre cum îi cumpără el pe «bombardieri»și ce face și drege. Sau, când nu merge așa, se duce la gardă, să «dea în primire» (…)”.

Citește și: Abi Talent îi dă “fatala” lui Alex Velea: “Antonia îmi dă mesaje, mă..”

Într-unul dintre mesajele făcute publice de Alex Velea, acesta îi spune lui Abi Talent că a făcut rasa de râs prin toată atitudinea sa și i-a promis că jignirile pe care le-a aruncat Antoniei, băieților lor, dar și fetiței vedetei nu vor rămâne fără ecou.

“Dacă tu crezi că tu, sclavule, pui punct situației… te înșeli amarnic. După ce mi-ai jignit familia (am văzut că te ataci când zic de ai tăi, garoiule, care ești garoi), n-ai cum să scapi așa. Ca viața nu e numai pe Internet, unde minți copiii și, îndrumat de șeful tău cu nume de fâlfâială, vorbești despre mine în halu’ ăsta. 

Eu sunt șefu’ tău oricând, oricum. Ești un bășit care-și face rasa de râs (am în ADN și eu ceva din etnia asta, așa că ne permitem). Nu e o amenințare, e o promisiune. Ai reușit să întorci multe situații în favoarea ta, dar acum nu-ți mai merge. O să te convingi că e începutul sfârșitului. Te-am auzit cum vorbești. Ești un incult, care nu leagă trei cuvinte, nici dacă ai avea sfoarăă și dicționar. Accentu’ ăla e de la dormitul în cort. Cort, pe care îl părăsești doar când te duci să te c***. În casă.”, i-a mai transmis Alex Velea lui Abi Talent prin intermediul Story-ul de la Instagram.

Citește și: Antonia i-a răspuns lui Abi Talent, după ce a umilit-o în public

Câți bani primește Abi Talent pentru un concert

Piesa cu care s-a lansat în urma cu un an, “Papuci Gucci” a făcut singură 22 milioane vizualizări. Abi Talent a devenit practic star peste noapte, iar solicitările pentru concerte nu au întârziat să apară. Organizatorii de evenimente s-au prins imediat ca puștiul-fenomen umple cluburile, iar cota lui a ajuns la 3-4.000 euro pe concert.

“Acum trei luni a ieșit pe piața muzicală melodia «Papuci Gucci», melodie care m-a pus pe primul loc în trending, acolo unde am și rămas mult timp. Mă ascultă fel și fel de oameni, puști de generală, de liceu și golani. Îmi place asta. Talentul meu nu se referă doar la talentul muzical, eu când zic: «talent», zic: «haz, finețe, caracter». De acolo vine numele meu, Abi Talent”, a declarat tânărul artist în urmă cu ceva timp pentru spynews.ro.

Abi Talent are doar 4 clipuri pe canalul oficial de YouTube, toate piese de trap, cu care a reușit să strângă peste 55 milioane vizualizari – o cifră la care artiști consacrați de la noi doar visează.