Anamaria Prodan i s-a alăturat lui Abi Talent în scandalul cu Alex Velea! Mesajul tranșant transmis de celebra impresară

Publicat: 11/01/2020 | 09:46

Anamaria Prodan i s-a alăturat lui Abi Talent în scandalul cu Alex Velea care pare departe de a se încheia. Celebra impresară s-a întâlnit cu puștiul-fenomen de pe Youtube într-un restaurant din București împreună cu câțiva prieteni să discute despre subiectul-fierbinte din lumea muzicii. Soția lui Reghe a transmis un mesaj tranșant prin intermediul unei filmări.

Citește și: Abi Talent îi dă “fatala” lui Alex Velea: “Antonia îmi dă mesaje, mă..”

Anamaria Prodan i s-a alăturat lui Abi Talent în scandalul cu Alex Velea

Anamaria Prodan a intrat și ea în războiul început de Abi Talent cu Alex Velea în urmă cu câteva zile bune. Venită de curând din Dubai, unde și-a petrecut sărbătorile de iarnă alături de Laurențiu Reghecampf și trei dintre copiii lor, impresara s-a întâlnit aseară cu Abi Talent. Cei doi s-au văzut la un restaurant de fițe din București, unde, însoțiți de câțiva prieteni, au discutat problemele cu care se confruntă tânărul artist.

Citește și: Alex Velea a publicat filmulețe compromițătoare cu Abi Talent! Iubitul Antoniei, sunat de tatăl vedetei de pe YouTube din pușcărie. VIDEO

După cum puteți vedea pe înregistrarea de mai jos, la masă cu Abi Talent și Anamaria Prodan a stat și controversatul afacerist Adrian Thiess. Imediat ce veți da play la filmarea de mai jos, veți putea asculta mesajul tranșant pe care celebra impresară l-a transmis.

“Partner (n.r.: Partenere)! Cine e? Alo! Hello (n.r.: Bună), cine e acolo, cine e? Abi! Deci, din momentul ăsta o să vedeți istorie!”, a declarat cu zâmbetul pe buze Anamaria Prodan.

“Cine e? Hello (n.r.: Bună)”, spune Adrian Thiess.

View this post on Instagram

????ABI TALENT ❤️

A post shared by Anamaria Prodan Reghecampf (@anamariaprodanreghecampf) on

Citește și: Abi Talent are doar 8 clase, dar întoarce banii cu lopata. Ce medie a obținut la admiterea în liceu și care e numele lui real

Abi Talent are doar 4 clipuri pe canalul oficial de YouTube, toate piese de trap, cu care a reușit să strângă peste 55 milioane vizualizari – o cifră la care artiști consacrați de la noi doar visează.