Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp s-au împăcat! Cei doi au plecat împreună în vacanță

Publicat: 07/01/2020 | 17:37

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp s-au împăcat! Cei doi au plecat împreună în vacanță.

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp formează unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz-ul românesc. După mai multe despărțiti și împăcări, într-un final, cei doi au decis să mai acorde încă o șansă relației și bine au făcut. Pentru că, în prezent, Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp sunt mai fericiți ca oricând.

După ce au fost surprinși în timp ce se țineau de mână la un eveniment la care cântau, acum, cei doi și-au făcut bagajele și au plecat într-o vacanță de vis. Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp se bucură de peisajele de vis din Elveția. Ambii artiști au publicat mai multe filmulețe pe conturile lor de Instagram, din locul magnific în care se află.

”Prima zi în paradis”, a transmis Carmen de la Sălciua. (CITEȘTE ȘI: ACUM TOTUL O CLAR! CUM S-AU FOTOGRAFIAT CARMEN DE LA SĂLCIUA ȘI CULIȚĂ STERP DUPĂ CE AU IEȘIT DE LA O PETRECERE)

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp, împreună în vacanță

Carmen de la Sălciua vrea să devină mămică

Pagina de socializare a vedetei are foarte mulți vizitatori, iar aceștia – firește – pun întrebări, unele chiar delicate. Carmen de la Sălciua a fost întrebată dacă dorește să intre în rândul… vedetelor-mămici, iar răspunsul ei nu a întârziat. ”Dacă voi avea o fetiță aș vrea să o cheme Sofia”, răspuns Carmen de la Sălciua. Bineînțeles, admiratorii vedetei cred că aceasta este deja hotărâtă să fac un copil, așteptând cu nerăbdare ”vestea cea mare”. (VEZI ȘI: CARMEN DE LA SĂLCIUA, PRIVELIȘTE DE ZILE MARI! CUM ARATĂ ÎN COLANȚI, LA SALĂ…)