Acum totul o clar! Cum s-au fotografiat Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp după ce au ieșit de la o petrecere

Publicat: 05/01/2020 | 17:52

Legătura dintre Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp le-a oferit tuturor celor care urmăresc ”evenimentele” din showbiz multe episoade incitante. Despărțiri, împăcări, mărturisiri emoționante, acuze reciproce. Tot tacâmul!

Într-un final, cei doi au decis să mai acorde încă o șansă relației și bine au făcut. Pentru că, în prezent, Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp sunt mai fericiți ca oricând. Mărturie în acest sens stau ultimele fotografii cu cuplul care au apărut pe rețelele de socializare.

(VEZI ȘI: CARMEN DE LA SĂLCIUA SE RĂSFAȚĂ PRECUM CLEOPATRA. POZELE SEXY PE CARE ARTISTA LE-A POSTAT PE INSTAGRAM)

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp apar ținându-se de mână, semn clar că povestea de dragoste dintre ei este pe drumul cel bun. Cei doi au participat la o petrecere, unde s-au simțit perfect.

Carmen de la Sălciua vrea să devină mămică

Pagina de socializare a vedetei are foarte mulți vizitatori, iar aceștia – firește – pun întrebări, unele chiar delicate. Carmen de la Sălciua a fost întrebată dacă dorește să intre în rândul… vedetelor-mămici, iar răspunsul ei nu a întârziat. ”Dacă voi avea o fetiță aș vrea să o cheme Sofia”, răspuns Carmen de la Sălciua. Bineînțeles, admiratorii vedetei cred că aceasta este deja hotărâtă să fac un copil, așteptând cu nerăbdare ”vestea cea mare”.

(VEZI ȘI:A CREZUT CĂ E O GLUMĂ! CÂȚI BANI A PRIMIT CARMEN DE LA SĂLCIUA LA O CÂNTARE, ÎNTR-UN LOCAL DE ROMÂNI DIN IRLANDA)

Citește și...