Carmen de la Sălciua, priveliște de zile mari! Cum arată în colanți, la sală…

Publicat: 13/12/2019 | 12:01

Carmen de la Sălciua a oferit imaginea zilei! Frumoasa cântăreață a postat, pe Instagram, o fotografie de la sala de fitness în care își arată formele apetisante.

Carmen de la Sălciua este mai sexy ca niciodată și nu se sfiește să o arate. Pozele de pe contul de Instagram al artistei fac furori în rândul fanilor. Acum, frumoasa cântăreață a ”lovit” cu o imagine din sala de sport, unde își lucrează corpul. Carmen s-a fotografiat în colanți, iar fanii chiar au avut ce vedea. (CITEȘTE ȘI: CULIȚĂ STERP S-A ÎMPĂCAT CU CARMEN DE LA SĂLCIUA PENTRU CĂ A LĂSAT-O ÎNSĂRCINATĂ DIN GREȘEALĂ?! IMAGINEA CARE A PUS PE TOATĂ LUMEA PE GÂNDURI)

”Antrenamentul ăsta e în cinstea salatei de boeuf pe care o să o mănânc la Crăciun! Număr zilele! Pe voi ce vă încântă din preparatele de sărbători?”, a scris artista în dreptul fotografiilor.

Carmen de la Sălciua s-a lăsat fotografiată nud. Pozele sexy lansate

Carmen a postat pe contul de Instagram o fotografie din timpul filmărilor, în care apare într-o cadă cu lapte, fără lenjerie intimă. Corpul ei este pus în evidență, iar tot cadrul stârnește imaginația fanilor.

„Am făcut o baie în lapte… și nu am rămas doar cu o piele catifelata ci și cu satisfacția că acest videoclip a adus ceva în plus…”, a scris Carmen de la Sălciua, alături de poza postată pe Instagram. (NU RATA: PRIMELE DECLARAȚII ALE LUI CARMEN DE LA SĂLCIUA DUPĂ CE NUMELE EI A FOST TÂRÂT ÎNTR-UN SCANDAL MONSTRUOS)

„Îmi place să muncesc, mai mult decât îmi place să dorm… asta și pentru că somnul e un lux… dar și pentru că fiecare melodie mă aduce mai aproape de sufletele voastre…”, a scris cântăreața.

Recent, vestita cântăreață de muzică de petrecere a filmat un nou videoclip, care va fi lansat curând.