Oana Roman a cedat! Ce declarații acide a făcut după ce a fost criticată că a pozat sexy

Publicat: 14/12/2019 | 21:13

Oana Roman a cedat astăzi, după ce a fost criticată de numeroase persoane pe Instagram, unde a postat câteva poze sexy. Cunoscuta vedetă a făcut declarații acide la adresa femeilor care i-au transmis gânduri extrem de negative, iar unora dintre ele, le-a răspuns personal.

Citește și: Fosta iubită a lui Marius Elisei: ”S-a însurat cu Oana Roman doar pentru faimă!”

Oana Roman, declarații acide a făcut după ce a fost criticată că a pozat sexy

În ultimele 24 de ore, Oana Roman a făcut publice trei poze, realizate în cadrul unui pictorial. Într-una dintre imagini, ea apare într-o cămașă de noapte superbă, iar ipostaza în care s-a lăsat fotografiată este una destul de sexy. Ulterior, ea a postat o imagine în care apare într-un capot, iar în alta, alături de Vica Blochina, dar și alte persoane publice. Postările ei au strâns comentarii pro și contra pe contul său de Instagram.

Citește și: Oana Roman, înșelată. Marius Elisei a fost prins cu altă femeie

“Este foaarte evident că ți-ai modificat sprâncenele și ochii într-o aplicatie, ceva… Penibile poze”, “Nu băga în seamă răutățile! Nu se merită! Tu ești un om frumos și asta e tot ce contează. Din păcate, e lumea plină de astfel de specimene, nu știu cum îi rabdă Dumnezeu cu atâta răutate în suflet. And bdw, arăți fantastic! Îmbrățișări! :)”, “Doamna Roman, urâtă constatare! Mai ales că, comentariul inițial la poza ta, a fost… legat de faptul că vine Crăciunul și trebuie să fim oameni! Așa că, înainte să jignești, ar fi cazul să vă hotărâți ori ești OM, ori… nu se prea înțelege exact ceea ce vrei să spui… se cam contrazic lucrurile… se bat cap în cap!”, “Îți admir toate pozele, picioarele și mai ales gleznele, arăți superb ????” sunt patru dintre mesajele strânse de fotografiile postate recent de fiica fostului premier al României.

Citește și: Oana Roman, în pat cu un bărbat celebru. În urmă cu câteva zile anunța că o să divorțeze

După ce a citit numeroase comentarii cu gânduri negative, Oana Roman a cedat și a transmis un mesaj lung pe contul ei oficial de Instagram.

“Am făcut o ședință foto, am pus o poză! Decentă! Nu știu dacă frumoasă sau nu, dar frumosul e relativ și subiectiv! Și v-ați năpustit asupra mea ca șacalii, ați aruncat ură, venin, răutate, jigniri de necitit. V-ați vărsat negrul din suflete, v-ați răzbunat pe mine pentru ce știu eu ce lipsuri afective sau materiale aveți! Ați arătat cât de mult rău poate zace într o femeie, unele care sunt mame, bunici, soții. M-ați călcat în picioare pentru că am curaj, pentru că sunt asumată, pentru că nu urlu, nu țip, nu-mi pun poalele în cap, pentru că am coloană vertebrală, stau dreaptă, am carieră, muncită din greu de peste 20 ani, pentru că lupt ca să fiu independentă, liberă; și, în loc să faceți la fel, din neputință, aruncați cu tot ce e mai rău în voi! Apoi vă supărați că vă răspund și nu stau să înghit rahatul vostru!

Pe de altă parte mult mai multe ca voi, se identifică și rezonează cu mine! Nu le vedeti nici pe ele, multe și frumoase. Alegeți să fiti negre la suflet și fără șansa de a deveni oameni frumoși. Tot răul ăsta se întoarce la voi! E păcat! Veți rămâne la fel de nefericite!”, a scris soția lui Marius Elisei pe Instagram.

Oana Roman a răspuns la unele dintre comentariile negative primite la postările făcute din timpul unei ședințe foto © Instagram
Oana Roman a răspuns la unele dintre comentariile negative primite la postările făcute din timpul unei ședințe foto © Instagram

Citește și: Boala misterioasă de care suferă Marius Elisei. Oana Roman: ”O să se spună că din cauza mea a păţit asta!”

Oana Roman şi Marius Elisei, nuntă și botez în urmă cu 5 ani

Oana Roman şi Marius Elisei s-au căsătorit pe 15 iunie 2014. La nuntă a fost prezentă şi fiica lor. Şi asta pentru că fata fostului premier al ţării a devenit mamă pe 21 februarie 2014. Maria Isabela a venit pe lume la ora 11:00, prin cezariana şi a primit nota 10 la naştere. Ea a cântărit 2 kilograme şi 300 de grame.