Oana Roman, în pat cu un bărbat celebru. În urmă cu câteva zile anunța că o să divorțeze

Publicat: 13/12/2019 | 17:19

Oana Roman și Marius Elisei urmează să divorțeze, după cum vedeta declara în urmă cu câteva zile. A menționata ales varianta de a publica un mesaj în mediul online pentru ca orice speculație să fie eliminată.

La câteva zile după ce a anunțat vestea despărțirii, vedeta s-a pozat în pat, alături de Dima Trofim, dar și alte personaje din showbiz-ul autohton. Oana Roman, Vica Blochina și celelalte vedete au realizat un shooting, care a ieșit conform așteptărilor.

”Vreau ca Isabela sa NU trăiască această suferință”

Oana Roman speră ca Isabela să nu aibă de suferit după această despărțire și mărturisește că ar dori ca relația ”de părinți” să fie civilizată.

”Vreau ca Isabela sa NU trăiască această suferință , si imi doresc ca relatia noastră ca părinți sa ramana una civilizată și de prietenie in a putea sa ne creștem în mod responsabil copilul. Marius a fost lângă mine cand nu a fost nimeni, s a împlicat impecabil din punct de vedere afectiv si fizic in cresterea Isabelei , am trăit multe lucruri frumoase si pt asta il respect si il voi respecta toată viața mea!

Imi doresc sa avem maturitatea de a face împreună ce este cel mai bine pentru acest copil minunat pe care il avem . Relația noastră ca și cuplu nu mai funcționează bine de ceva vreme , dar relatia noastra ca părinți trebuie sa ramana impecabilă. Timpul va decide dacă lucrurile se mai pot repara sau nu intre noi, dar acum amândoi stim ca aceasta separare este unica soluție. Mi as dori ca presa sa nu speculeze aberant atata timp cat cred ca am fost destul de clară ! Va mulțumesc!”, a mai scris Oana Roman în mediul online.