Mesajul postat de Karmen după ce sora ei, Adriana Simionescu, a părăsit competiția Vocea României! Cine sunt cei 4 finaliști ai show-ului de la Pro TV

Publicat: 14/12/2019 | 19:27

Adriana Simionescu a părăsit competiția “Vocea României” azi-noapte, după ce colega sa, Elena Bozian, a obținut mai multe voturi din partea telespectatorilor. Atât sora sa mai mare, cât și tatăl lor, Adrian Minune, au transmis câte un mesaj după ce s-a aflat că aceasta nu se numără printre finaliștii show-ului de la Pro TV.

Citește și: Rivalitate sau nu? Betty Salam, apelul făcut pentru fata cea mică a lui Adrian Minune, înainte de Vocea României

Mesajul postat de Karmen după ce sora ei a părăsit competiția “Vocea României”

La scurt timp după ce s-a încheiat ediția trecută a emisiunii “Vocea României”, Karmen a făcut public un mesaj pe o rețea de socializare. Ea le-a mulțumit tuturor celor care au susținut-o și au votat-o pe sora ei mai mică. Mai mult, fata cea mare a lui Adi Minune a anunțat că urmează proiecte noi… Deși nu a dezvăluit nimic concret, unii dintre internauți cred că apărea o colaborare între Karmen și Adriana Simionescu.

“Drumul Adrianei la «Vocea României» a luat sfârșit. Vă mulțumim din suflet pentru toată susținerea și dragostea oferită.
New things coming up soon! You’ll see (n.r.: Noi lucruri urmează să vină în curând. Veți vedea)”, a scris Karmen pe Story-ul de la Instagram.

Celebrul manelist Adrian Minune a mărturisit într-o filmare făcută publică pe o rețea de socializare următoarele lucruri: “Dragii mei, vă mulțumesc celor care au fost alături de Adriana mea și de mine, mulțumesc tuturor fanilor, mulțumesc tuturor celor care au votat. Mulțumesc Pro-ului pentru că Adriana a ajuns în semifinale. Mulțumesc lui Chirilă, Irina, lui Smiley și lui Brenciu, frățiorul meu. Asta este viața, viața merge mai departe”.

Cine sunt cei 4 finaliști ai show-ului de la Pro TV

Azi-noapte, românii și-au ales favoriții de la “Vocea României”, iar în urma voturilor, cei patru finaliști ai sezonului sunt: Dragoș Moldovan, din echipa Tudor Chirilă, Andi Țolea, din echipa Smiley, Jasmina Răsădean, din echipa Irinei Rimes și Elena Bozian, din echipa Horia Brenciu. Ei se vor lupta vinerea viitoare pentru titlul de Vocea României 2019 și premiul în valoare de 100.000 de euro.