Rivalitate? Nu! Betty Salam, apelul făcut pentru fata cea mică a lui Adrian Minune, înainte de Vocea României

Publicat: 14/12/2019 | 17:35

De multe ori s-a spus că între fata cea mare a lui Florin Salam și moștenitoarele lui Adrian Minune există o rivalitate fără limite… Însă, realitatea este cu totul și cu totul diferită. După ce în urmă cu câteva săptămâni, Betty Salam s-a întâlnit cu Karmen și au făcut o filmare împreună, seara trecută, aceasta a lansat un apel pentru fata cea mică a cunoscutului manelist. Mesajul ei a fost făcut public înainte să înceapă “Vocea României” de la Pro TV.

Citește și: Adrian Minune a încercat să-și ajute fiica sa câștige Vocea României. Ce a făcut aseară pentru Adriana Simionescu

Betty Salam, apelul făcut pentru fata cea mică a lui Adrian Minune, înainte de “Vocea României

Betty Blue, așa cum este cunoscută când apare pe scenă, s-a filmat în timp ce era la sală, pe banda de alergat, și a transmis un mesaj apropiaților și fanilor ei. Gândurile fiicei lui Florin Salam s-au întreptat spre Adriana Simionescu, participantă la concursul “Vocea României”, care a fost transmis live seara trecută la Pro TV.

“La 20:00 o să înceapă «Vocea României», așa că vă rugăm frumos să o votați pe Adriana la 1200. Vă pup!”, a spus Betty Salam într-o înregistrare urcată pe Instagram Stories.

Citește și: Scandal la Vocea României. Adriana Simionescu, fata lui Adrian Minune, făcută praf

Adriana Simionescu, încurajată de multe vedete înainte de “Vocea României”

Fata cea mică a lui Adrian Minune a primit încurajări din partea mai multor vedete. Printre acestea se numără vlogerițele Mimi și Irina Deaconescu, fiica lui Elis și Dana Armeanca, dar și Misha și fetița pe care o are cu fostul soț, Connect-R.

“Adriana, mă bucur că, în sfârșit, ai luat decizia de a merge la «Vocea României». Ți-am spus asta de foarte multe ori și mă bucur că, în sfâșit, ai făcut-o! Te urmărim în fiecare weekend, suntem alături de tine. În seara asta îți urmă succes, ești cea mai tare, trebuie să câștigi și Maya vrea să îți transmită ceva”, a spus Misha în timp ce seara trecută rula la Pro TV emisiunea-concurs “Vocea României”.

“Să știi că îmi place mult de tine, sper să câștigi! Mult noroc”, i-a urat fiica lui Connect-R.

În urma voturilor, Adriana Simionescu a părăsit aseară competiția “Vocea României”, cei patru finaliști ai sezonului sunt: Dragoș Moldovan, din echipa Tudor, Andi Țolea, din echipa Smiley, Jasmina Răsădean, din echipa Irina și Elena Bozian, din echipa Brenciu. Ei se vor lupta vinerea viitoare pentru titlul de Vocea României 2019 și premiul în valoare de 100.000 de euro.

Mesajul lui Adrian Minune după ce fata lui cea mică a fost eliminată de la “Vocea României”

“Dragii mei, vă mulțumesc celor care au fost alături de Adriana mea și de mine, mulțumesc tuturor fanilor, mulțumesc tuturor celor care au votat. Mulțumesc Pro-ului pentru că Adriana a ajuns în semifinale. Mulțumesc lui Chirilă, Irina, lui Smiley și lui Brenciu, frățiorul meu. Asta este viața, viața merge mai departe”, a spus Adrian Minune într-o filmare făcută publică pe Instagram.