Lovitură, după lovitură pentru Daniela Crudu. După bătaia primită, a rămas și fără conturile de Instagram și Facebook

Publicat: 12/02/2020 | 19:39

Lovitură, după lovitură pentru Daniela Crudu! După bătaia cruntă primită de la iubitul croat, vedeta a rămas și fără conturile de Instagram și Facebook. Deși s-a ales cu răni grave, bruneta nu își dorește, deocamdată, să depună plângere penală împotriva lui Seco Dubravko.

Citește și: Au apărut primele imagini cu Daniela Crudu după ce a ieșit din spital! Avea bandaje la nas și a încercat disperată să își ascundă fața tumefiată

Daniela Crudu nu mai are conturile de Instagram și Facebook

Coșmarul care a început pentru Daniela Crudu în dimineața zilei de duminică, 9 februarie, când a fost bătută cu bestialitate de iubitul ei, nu s-a terminat! Cu răni grave pe tot corpul, vedeta înceardă din răsputeri să depășească trauma suferită din cauza croatului Seco Dubravko. Printre deciziile radicale pe care le-a luat în această perioadă se numără și aceea de a-și închide conturile de Instagram și Facebook. Apropiații și fanii i-au trimis mii de mesaje atât pozitive, dar și negative… iar ea, cu siguranță, își dorește liniște în momentul de față. Fosta asistentă TV este îngrijită și îi are alături pe sora sa, Ana-Maria Crudu, și tatăl lor, Nelu Crudu.

Citește și: Seco Dubravko, declarații revoltătoare despre loviturile pe care i le-a dat iubitei sale, Daniela Crudu

Daniela Crudu i s-a confesat lui Dan Capatos

Fosta asistentă TV i-a făcut dezvăluiri înfiorătoare lui Dan Capatos despre loviturile primite de la iubitul croat. Prezentatorul de la Antena 1 a declarat în cadrul emisiunii “Xtra Night Show” că situația a fost, de fapt, mult mai gravă decât se știa și a făcut publice afirmațiile fostei sale colege.

“Dacă nu fugeam, mă omora. Nu mai văd, am ochii lipiți și plini de sânge”, i-a mărturisit Daniela Crudu lui Dan Capatos.