Seco Dubravko, declarații revoltătoare despre loviturile pe care i le-a dat iubitei sale, Daniela Crudu

Publicat: 12/02/2020 | 18:06

Iubitul Danielei Crudu a făcut declarații revoltătoare despre loviturile pe care i le-a dat în urmă cu trei zile. Seco Dubravko a stat de vorbă cu sora vedetei, Ana-Maria Crudu, care a povestit una dintre discuțiile pe care le-a avut cu bărbatul violent.

Citește și: Ana-Maria Crudu, imagini de colecție cu sora ei, la 3 zile după ce a fost bătută de iubit. Cum a fost machiată Daniela Crudu

Seco Dubravko, declarații revoltătoare despre trauma pe care i-a provocat-o Danielei Crudu

Ana-Maria Crudu a spus în cadrul unui interviu că iubitul surorii sale s-a oferit să o ajute pe aceasta. În plus, a subliniat blonda, Seco Dubravko nu este conștient de gravitatea faptelor sale și spre stupoarea tuturor, el a spus că, dacă ar fi lovit-o cu bestialitate, nu mai ieșea din spital. În prezent, Daniela Crudu se află acasă la tatăl ei, într-un apartament din Sectorul 5 al Capitalei.

“Mi-a spus că, dacă Daniela are nevoie de ceva, să-l sune. Lui nu i se pare gravă situația, a zis că dacă ar fi bătut-o, nu mai ieșea din spital”, a spus Ana-Maria Crudu, relatează VIVA!.

Citește și: Câți euro cerea Daniela Crudu pentru o noapte de amor. Care este cel mai ciudat loc în care vedeta a întreținut relații intime

Daniela Crudu i s-a confesat lui Dan Capatos

Fosta asistentă TV i-a făcut dezvăluiri înfiorătoare lui Dan Capatos despre loviturile primite de la iubitul croat. Prezentatorul de la Antena 1 a declarat în cadrul emisiunii “Xtra Night Show” că situația a fost, de fapt, mult mai gravă decât se știa și a făcut publice afirmațiile fostei sale colege.

“Dacă nu fugeam, mă omora. Nu mai văd, am ochii lipiți și plini de sânge”, i-a mărturisit Daniela Crudu lui Dan Capatos

Citește și: Cum are grijă tatăl Danielei Crudu de vedetă, în locuința din Ferentari! Gest văzut de toți vecinii!

Cunoscuta brunetă este extrem de speriată și nu mai vrea să audă sub nicio formă de croatul Seco Dubravko.