EXCLUSIV. Adrian Thiess a declanșat o nouă “bombă” în scandalul dintre Abi Talent și Alex Velea. Primele declarații ale afaceristului

Publicat: 12/01/2020 | 14:16
Cunoscutul mason Adrian Thiess a declanșat o nouă “bombă” în scandalul dintre Abi Talent și Alex Velea, după ce a acceptat să ofere un interviu în în exclusivitate pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România. Afaceristul s-a făcut remarcat în lumea sportului în 2012. El a reușit să pună la punct un amical de lux pentru Dinamo, cu Barcelona. Meciul s-a jucat vara acelui an pe Arena Națională, iar din formația catalană n-au lipsit Leo Messi, Xavi, Busquets, Alexis, Fabregas și Pique.

Adrian Thiess, primele declarații în scandalul dintre Abi Talent și Alex Velea

Adrian Thiess a fost contactat de jurnaliștii de la CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, ca să vorbească despre scandalul în care este implicat protejatul lui, alături de Alex Velea. Cunoscutul mason a subliniat că situația delicată și, implicit vorbele grele pe care și le-au aruncat cei doi artiști, nu îi avantajează. Mai multe declarații, afaceristul nu a făcut la adresa iubitului Antoniei.

“Tot acest așa-zis conflict este unul infantil și nu onorează niciuna dintre părți. Lui Abi ,evident că i-am spus asta, cu Alex Velea, nu am avut plăcerea să mă cunosc și nu îmi premit să emit păreri prin intermediul unor terți și nici nu dau lecții de bună purtare nimănui în general cu excepția copiilor mei”, a declarat Adrian Thiess în exclusivitate pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

Citește și: Alex Velea a dat de pământ cu Abi Talent, după ce s-a întâlnit cu Joshua Castellano! Ultimatumul pe care i l-a dat iubitul Antoniei

În cadrul interviului, celebrul om de afaceri a mai spus că, în curând, fiul său va lansa o colaborare împreună cu Abi Talent; iar proiectul muzical se anunță a fi unul demențial.

“Abi are un proiect în lucru cu fiul meu, Elias, ei fiind, de fapt, și prieteni; fiul meu fiind și el unul din exponenții acestui gen de muzică din România, chiar dacă la milioane de vizualizări distanță de prietenul său, Abi”, a mai dezvăluit controversatul afacerist pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

Citește și: Abi Talent s-a întâlnit cu Joshua Castellano și a făcut declarații tranșante despre Alex Velea și Antonia