Abi Talent s-a întâlnit cu Joshua Castellano și a făcut declarații tranșante despre Alex Velea și Antonia

Publicat: 12/01/2020 | 09:45

Întâlnire de gradul zero între Abi Talent, Joshua Castellano și Anamaria Prodan. Aflat în război cu Alex Velea, tânărul artist a crezut că prin această nouă “mișcare” îi dă lovitura de grație. Nu mai este un secret pentru nimeni divorțul dureros al Antoniei cu nepotul afaceristului italian, Vincenzo Castellano, dar și lupta pentru custodia micuței Maya. Vedeta YouTube a făcut noi declarații tranșante despre Alex Velea și partenera lui de viață.

Citește și: Alexia Eram, atacată și jignită de fanii lui Abi Talent Cum a reacționat fiica Andreei Esca

Abi Talent s-a întâlnit cu Joshua Castellano

Abi Talent i-a strâns la masa unui restaurant bucureștean pe Anamaria Prodan, Joshua Castellano și câțiva prieteni. La un moment dat, el s-a fotografiat cu patronul clubului Bamboo, iar pe imagine a scris ironic: “Velea… a zis unchiul Joshua că te pupă”.

Citește și: Abi Talent a prins curaj de când Anamaria Prodan i s-a alăturat în războiul cu Alex Velea! Ce a putut să spună despre băieții cântărețului și ai Antoniei. A șters mesajele, dar noi le-am salvat

Ulterior, Abi Talent a urcat pe Instagram Stories postări în care a explicat cine este, de fapt, Joshua Castellano. El și-a încheiat mesajul cu o amenințare dură la adresa lui Alex Velea.

“Dacă nu știți cine e Joshua, e patronul clubului Bamboo. Vicenzo, fostul Antoniei, este nepotul lui – ca să înțelegeți puterea mea. Velea, mai ai ceva de zis, micuța mea? De oamenii ăștia îți e cea mai mare frică, așa că stai cuminte. Acum, pe bune, s-a terminat”, a scris Abi Talent pe cunoscuta rețea de socializare.

Citește și: Antonia i-a răspuns lui Abi Talent, după ce a umilit-o în public

Coincidență sau nu… Alex Velea și-ar fi șters anumite mesaje pe care le-a făcut publice, iar Abi Talent l-a taxat spunând: “Deja, și-a șters toate story-urile. Băăă, fac spume” .

Antonia Iacobescu și Alex Velea, poveste de iubire ca-n filme

Antonia și Alex Velea se iubesc de ani buni și au împreună doi copii: Dominic (n.: 27 decembrie 2014) şi Akim Alexandru (n.: 7 decembrie 2016). Cântăreaţa mai are o fiică, pe Maya, din căsnicia cu Vincenzo Castellano. Pentru custodia fetei, cei doi foști soți au o dispută care durează de câțiva ani. Maya Rosaria Castellano s-a născut pe 28 august 2010. În prezent, ea locuieşte în Italia alături de bunicii lui Vincenzo.