Culiță Sterp, declarație de dragoste pentru Carmen de la Sălciua: ”Orice obstacol…”

Publicat: 08/01/2020 | 16:58

Culiță Sterp, declarație de dragoste pentru Carmen de la Sălciua! Fanii sunt în culmea fericirii de când au aflat de împăcarea celor doi.

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp formează unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz-ul românesc. După mai multe despărțiti și împăcări, într-un final, cei doi au decis să mai acorde încă o șansă relației și bine au făcut. Pentru că, în prezent, Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp sunt mai fericiți ca oricând. (CITEȘTE ȘI: ACUM TOTUL E CLAR! CUM S-AU FOTOGRAFIAT CARMEN DE LA SĂLCIUA ȘI CULIȚĂ STERP DUPĂ CE AU IEȘIT DE LA O PETRECERE)

Cei doi au plecat în vacanță, în Elveția. Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp au publicat fotografii cu ei, iar artistul i-a făcut o declarație de dragostei celei pe care o iubește.

„Orice obstacol în dragoste, nu face altceva decât să o întărească!”, a scris Culiţă Sterp în dreptul fotografiilor cu el şi Carmen de la Sălciua.

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp, în vacanță

Carmen de la Sălciua vrea să devină mămică

Pagina de socializare a vedetei are foarte mulți vizitatori, iar aceștia – firește – pun întrebări, unele chiar delicate. Carmen de la Sălciua a fost întrebată dacă dorește să intre în rândul… vedetelor-mămici, iar răspunsul ei nu a întârziat. ”Dacă voi avea o fetiță aș vrea să o cheme Sofia”, răspuns Carmen de la Sălciua. Bineînțeles, admiratorii vedetei cred că aceasta este deja hotărâtă să fac un copil, așteptând cu nerăbdare ”vestea cea mare”. (VEZI ȘI: CARMEN DE LA SĂLCIUA, PRIVELIȘTE DE ZILE MARI! CUM ARATĂ ÎN COLANȚI, LA SALĂ…)