Cristian Tudor Popescu, remarci acide la adresa Patriarhului Daniel! Ce a putut să spună celebrul jurnalist

Publicat: 18/04/2020 | 23:26

Cristian Tudor Popescu a făcut remarci acide la adresa Patriarhului Daniel! Celebrul jurnalist a cedat la scurt timp după ce a aflat unele dintre declarațiile date de slujitorul Domnului în legătură cu criza provocată de pandemia de coronavirus în lăcașurile de cult din România și nu numai.

Citește și: CANCAN.RO vă urează un Paște plin de lumină, iubire și speranță! Hristos a Înviat! 

Cristian Tudor Popescu, remarci acide la adresa Patriarhului Daniel

CTP l-a criticat dur pe Patriarhul Daniel în cadrul unui interviu oferit recent, după ce acesta din urmă a făcut declarații neașteptate în legătură cu situația actuală din biserici.

Nu rata: Mihai Stoica a sfidat regulile din Ordonanțele Militare și a mers să ia Lumina Sfântă de la Mănăstirea Cașin! Martorii au fost uimiți când l-au văzut cum era îmbrăcat în plină pandemie de coronavirus | VIDEO

“N-am înţeles cum actuala căpetenie a Bisericii, domnul Daniel, poate să mobilizeze oamenii. N-am uitat ce a spus atunci în timpul tragediei de la Colectiv. «Dom’le veniţi la biserică să vă rugaţi. Ce să căutăm noi să venim să facem slujbe la cutia aia de table». A zis cu mare empatie creştină domnul Daniel. Şi acum ce spune? Capul nostru spiritual. «Cea mai mare tristeţe a preoţilor acum în aceste zile e că nu au credincioşi la slujbă». Asta a spus. Deci, cea mai mare tristeţe a preoţilor români din ţara asta nu e că mor în fiecare zi câte 15-20-10, iar 20. Sunt 400 de români care au murit cu zile din pricina acestui virus şi vor mai muri. Nu aceasta e cea mai mare tristeţe a domnului Daniel, ci că nu au clienţi. Tristeţea asta o au şi proprietarii de hoteluri, restaurante. Asta e problema acestui domn Daniel. Că nu au credincioşi în Biserică”, a afirmat gazetarul în cadrul unei intervenții telefonice la Digi24.

Află și: Unde greșesc oamenii când completează declarația pe propria răspundere! Alexandru Rafila a explicat totul pas cu pas