Mihai Stoica a sfidat regulile din Ordonanțele Militare și a mers să ia Lumina Sfântă de la Mănăstirea Cașin! Martorii au fost uimiți când l-au văzut cum era îmbrăcat în plină pandemie de coronavirus | VIDEO

Publicat: 18/04/2020 | 22:39

În această noapte, Mihai Stoica a încălcat cel puțin una dintre regulile din Ordonanțele Militare. El a mers la Mănăstirea Cașin din București și a luat Lumina Sfântă de la preotul Gabriel Cazacu, care i-a întâmpinat pe polițiștii aflați la muncă în această zi importantă pentru ortodocși. Câțiva creștini care se aflau în fața lăcașului de cult, tot ilegal… au fost uimiți când l-au văzut pe directorul sportiv al celor de la FCSB cum era îmbrăcat în plină pandemie de coronavirus.

Citește și: Gigi Becali l-a sunat pe Marcel Vela în legătură acordul dintre MAI și BOR! A transmis un mesaj neașteptat pentru Klaus Iohannis

Mihai Stoica a luat Lumina Sfântă de la Mănăstirea Cașin

După cum puteți vedea în filmarea realizată de paparazzi CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, Mihai Stoica a venit cu mașina personală în fața Mănăstirii Cașin și a luat Lumina Sfântă direct de la părintele Gabriel Cazacu, aflat la poarta lăcașului de cult. După ce a dat lumină unui polițist aflat la serviciu, preotul și-a îndreptat atenția către directorul sportiv al celor de la FCSB, care s-a apropiat de el. În timp ce slujitorul Domnului este echipat cu mănuși chirurgicale și mască de protecție… fostul sportiv nu avea nimic care să îl protejeze împotriva dușmanului invizibil, care a îngrozit omenirea: virusul SARS-CoV-2.

“Domnul Mihai, Hristos a Înviat! Mă bucur să vă revăd. Doamne ajută! Să vă dăm și paști?”, îi spune preotul Gabriel Cazacu lui Meme Stoica.

După ce îi răspunde afirmativ la întrebare, angajatul lui Gigi Becali merge la portbagajul mașinii de unde scoate o mască de protecție.

Află și: Cum arată în costum de baie fiica lui Mihai Stoica! Teodora a slăbit şi şi-a scos sânii la înaintare