Câți bani a primit Irinel Columbeanu de la Antena 1 ca să participe la Asia Express

Publicat: 09/03/2020 | 09:46

Irinel Columbeanu s-a decis să dea piept cu ”Asia Express”, chiar dacă a recunoscut că nu stă prea bine la capitolul fizic. Dar omul de afaceri pare mai hotărât ca niciodată să țină steagul sus, iar ”aventura” în care s-a lansat îi va aduce, cu siguranță, satisfacții.

Iar satisfacțiile sunt și financiare, au concluzionat cei care urmăresc emisiunea, numai că – surpriză – Irinel Columbeanu vrea să dea mai mult o lovitură de imagine. În ceea ce privește banii pe care îi va primi de la emisiunea cu pricina, suma este… 0, omul de afaceri fiind mult prea bogat pentru a aștepta o remunerație pentru prestația sa. Pe de altă parte, dacă discutăm despre sumele încasate de concurenții Asia Express, Bianca Drăgușanu a primit – atunci când a participat în emisiune – nu mai puțin de 20.000 de euro, potrivit ciao.ro. Iar Dorian Popa a dat ”din casă” și a lăsat să se înțeleagă că Lora, spre exemplu, ar fi încasat 100.000 de euro.

”Recunoaște că ai luat 100.000 de la Asia!”, i-a spus Dorian Popa fostei sale colege de emisiune. ”Asta da! Așa e”, a răspuns artista.

Irinel Columbeanu la Asia Express

Alex Velea s-a arătat nemulțumit de experiența Asia Express: ”Puțin mai greu decât ne așteptam”

Unul dintre concurenții Asia Express a declarat că nu se aștepta ca totul să fie atât de greu. Alex Velea a adus în discuție… lipsa caloriilor și ”zilele de nemâncare” care îi afectează, foarte mult, pe participanți.

“Nu e vorba despre asta, despre nedreptățit. Mi se pare mai mult decât de poate nouă pielea. Noi acasă, în România, încercăm să reprezentăm alte lucruri. Încercăm să fim modele de fitness, iar aici, de atâtea zile de nemâncare sau cu atâtea calorii îngurgitate, față de ce calorii consumăm acasă ne afectează. Asta unu la mână și doi la mână, dacă mănânc atâtea zile doar orez și atâtea chestii făcute în ulei o să-mi stric toată musculatura. Am atâția ani de pregătire, nu am cum să stric totul aici. La unele lucruri chiar nu ne așteptam, e puțin mai greu decât ne așteptam”, a spus Alex Velea, potrivit playtech.ro.