Nu e banc! Irinel Columbeanu a intrat în Asia Express. Dar să vezi cum a apărut îmbrăcat

Publicat: 09/03/2020 | 09:00

Surpriză de proporții la Asia Express, un participant-surpriză alăturându-se concurenților din postura de invitat special. Mulți nu s-ar fi așteptat ca vedeta să accepte o astfel de provocare, dar Irinel Columbeanu este decis să demonstreze că poate trece peste orice obstacol.

Irinel Columbeanu recunoaște că va avea parte de o ”aventură” și că are ”un handicap” din punct de vedere fizic în fața altor concurenți. Dar nimic nu-i poate sta în cale. În ceea ce privește bagajul cu care a plecat din România, Columbeanu a mărturisit că a avut în geamantan două perechi de pantofi și două ținute.

„Experiența mea la Asia Express este o aventură, din punct de vedere fizic îmi dau seama că am un handicap. În bagaj am două perechi de pantofi și două ținute”, a declarat Irinel Columbeanu.

Irinel Columbeanu, invitatul special, le va oferi ajutor lui Radu și lui Abagiu. Bineînțeles, având în vedere provocarea, Irinel Columbeanu a venit echipat ”de campanie”, pregătit să demonstreze tuturor că va reuși să se poziționeze cât mai bine în competiție.