Anda Adam, decizie radicală în plină epidemie de coronavirus: ”Mergem înainte, scăpăm noi și de acest virus”

Publicat: 15/03/2020 | 16:41

Epidemia de coronavirus le determină și pe vedete să ia măsurile cerute de autorități, cu atât mai mult cu cât – începând de mâine, așa cum a anunțat președintele Klaus Iohannis – va fi decretată starea de urgență pe teritoriul țării noastre.

Anda Adam nu face excepție și, mai mult, le-a transmis urmăritorilor săi că  – dacă până acum a mers la sală din dorința de a-și face exercițiile care o ajută să se mențină în formă maximă – va rămâne la domiciliu pentru a se proteja și pentru a-i proteja și pe ceilalți. Însă vedeta și-a păstrat și tonul optimist, spunând că, împreună, vom trece cu toții și peste asta.

”Profit de timpul liber si m-am antrenat maxim pana nu se inchid toate! Am fost singura in sala si ca si voi, ideal e sa stam mai mult in casa in perioada asta.O sa imi continui antrenamentele la domiciliu incepand de azi. Mergem inainte, scapam noi si de acest virus❗️????????”, a scris Anda Adam pe pagina ei de Instagram.

Anda Adam este optimistă

Anda Adam: ”Soțul să aibă tot timpul mâncare și să fie satisfăcut din punct de vedere culinar”

Întrebată care este, din punctul său de vedere, rețeta perfectă pentru o căsnicie fericită, senzuala Anda Adam a dat un răspuns surprinzător. Totul ar ține de capitolul… culinar, mai precis ”orgasmul culinar” care ar ajuta în proporție de 100%.

”Dacă vrei să ai o căsnicie fericită trebuie ca soțul să aibă tot timpul mâncare și să fie satisfăcut din punct de vedere culinar. Dacă e mâncat și este satisfăcut niciodată nu vor exista certuri. Când nu mănânci începi și te cerți. Cel puțin la noi ordinea este așa: orgasmul culinar și după aia celălalt orgasm. Dar fără ceva în burtică nu cred că vine celălalt.(..) Noi suntem foarte inventivi, suntem foarte spontani. Cred că monotonia poate să apară când nu mai există interes. Atât timp cât există interes nu prea ai cum să ajungi în faza aia de monotonie. Important este să existe iubire și idei de făcut ceva nou”, mărturisea Anda Adam, în urmă cu ceva timp.