Anda Adam demonstrează că poate fata și pe scenă, dar și pe șosele! Artista și-a făcut cadou de Mărțișor un bolid de lux

Publicat: 02/03/2020 | 12:15

Anda Adam are o carieră care îi aduce numeroase beneficii și tocmai pentru că își permite să facă orice aroganță, de Mărțișor a făcut una de zile mari! Blondina și-a achiziționat o super-bijuterie pe patru roți, cu care cu siguranță va face furori în trafic!

Pentru ea banii nu sunt o problemă și nu o spunem noi, ci o demonstrază singură! Anda Adam a făcut o aroganță de zile mari și și-a achiziționat un bolid de lux, pentru care a scos din buzunar o adevărată avere. Ei, dar când cariera îți aduce bani cu nemiluita, parcă nici nu te mai uiți la câteva zeci de mii de euro! Pe contul ei de Instagram, Anda Adam le-a dat fanilor marea veste: și-a cumpărat o mașină de ultimă generație, de care este tare mândră și pe care de-abia așteaptă să o conducă!

Este vorba despre un BMW I8 Hybrid, de îți este mai mare dragul să îl privești! Unde mai pui că mașinuța mai este și decapotabilă, lucru perfect pentru o femeie care se respectă. „Noua mea jucărie” a scris Anda Adam, în dreptul fotografiei cu ea și noul său bolid, pe care a postat-o pe Instagram.

„Ai spus într-un interviu că în 2020 îți vei face un cadou. Eram sigură că de o mașină este vorba / Ți se potrivește, Anda! Spor la joacă / Să o folosești cu plăcere, foarte frumoasă / Frumoasă jucărieeeee. ❤️” au scris internauții, în comentarii.

Pentru o asemenea achiziție, Anda Adam a scos din buzunar aproape 85.000 de euro! Dar, dacă stăm să analizăm proiectele vedetei și faptul că încasează mii de euro doar în cadrul unui singur concert, suntem siguri că nu i-a fost prea greu să-și facă acest cadou!