Acasă » Vedete » Adela Chirică a făcut testul COVID-19: ”Am temperatură, tușesc și mi-e greață!” + Mesajul emoționant pentru fiul ei, Davis

Adela Chirică a făcut testul COVID-19: ”Am temperatură, tușesc și mi-e greață!” + Mesajul emoționant pentru fiul ei, Davis

De: Cristian Blanuta 18/09/2020 | 16:41
Adela Chirică a făcut testul COVID-19: ”Am temperatură, tușesc și mi-e greață!” + Mesajul emoționant pentru fiul ei, Davis

Adela Chirică, președinte al Asociației pentru Dravet și alte Epilepsii Rare, trăiește clipe de tensiune: așteaptă rezultatul testului COVID-19, pe care l-a făcut acum două zile. Adela, care are un băiat, Davis, bolnav de Sindromul Dravet, s-a autoizolat în locuința din București, în timp ce fiul ei se află în afara oricărui pericol, la Constanța, la bunici.

Adela Chirică și-a dat seama că noul coronavirus i-a dat târcoale când a făcut temperatură, după ce s-a întâlnit la câteva vorbe cu o prietenă, testată ulterior pozitiv. A fost momentul în care a radiat de fericire că-l lăsase pe Davis la Constanța, apoi și-a făcut și ea testul și s-a autoizolat. ”Astăzi am fost și m-am testat. Și m-am izolat. Rezultatele le voi avea în 24-48h… Simptome am, febră 37,3 (temperatura mea normală e 35.7), greață și uneori tușesc. Foarte rar. Teoretic, șansele să iau sunt minime, deoarece ea purta mască și ne-am văzut 10 minute în aer liber, la mine în curte.

Adela Chirică a făcut testul COVID-19, după ce s-a întâlnit cu o prietenă infectată

Vestea bună e că puiul meu e departe de mine, la Constanța. Asta e cea mai bună veste. Vestea proastă e că nu știu dacă te omoară Covid, însă așteptarea sigur te omoară. Așteptarea, incertitudinea, refresh la mail non stop, deși au trecut doar câteva ore de la testare. Încă o veste bună e că așa îmi cunosc prietenii cu adevărat. Pe cei care rămân și pe cei care…pleacă. Pe cei care vor să știe ce pot face să mă ajute. Care se organizează să-mi aducă mâncare și medicație și pe…ceilalți.

Covid există și e mai aproape de mine mai mult decât credeam vreodată că poate fi. Dacă voi ieși negativă va fi doar datorită măștii. Purtați masca pentru că e Sfântă. Nu mai credeți în basme și în conspirații. Fiți realiști și cu picioarele pe pământ. Protejați-vă cât puteți. Și dacă vă rămâne timp…rugați-vă și pentru mine”, a fost mesajul trimis de Adela, atunci când și-a dat seama că poate fi infectată cu noul coronavirus.

Adela Chirică s-a testat pentru COVID-19, dar a făcut o criză de nervi: ”Vreau să nu murim, proasto!”

Adela a primit niște mesaje de la persoane pe care nu le cunoaște, care nu cred în existența virusului și care îndeamnă la nepurtarea măștilor, în special de către copii. Președintele Asociației pentru Dravet și alte Epilepsii Grave a reacționat imediat, mai ales că, pe alocuri, a fost ușor jignită. ”Toleranța mea în acest moment la prostie este 0. Așa că îți voi răspunde punctual. Vreau să nu murim, idioato. Dar dacă tu insisti, nu mă deranjează… Sunteți destui care faceți umbră pământului degeaba și care sunteți un pericol public. Nu-ți dau block doar ca să citești urările mele de bine și crede-mă că mă cenzurez cu greu să nu-ți zic/ scriu și altele. Tu și ăștia ca tine meritați să umpleți spitalele, dar nu meritați să aveți vreun medic care să se sacrifice pentru că sunteți voi idioți. Și proști. Și dobitoci. Altcineva? Cine mai dorește? Că umplu frigidere, gratis!

P.S. Cum vrei să te las eu pe tine, când eu habar n-am cine ești și tu mă urmărești și citești. Așa prostuț/prostuță tu?? E retorică”, a fost răspunsul Adelei Chirică.

Ca o ironie a sorții, Adela Chirică era invitată la un eveniment la care se manifesta contra purtării măștilor! Răsunsul ei a fost rapid și la obiect. ”Cum să mă inviți la acest eveniment? Pe mine? Fix acum? Când eu urlu ca nebuna să purtați masca aia, fir-ar mama ei de mască… Când eu nu dorm, nu mănânc și iau xanax să nu mai plâng, așteptând rezultatul testului Covid de peste 24 de ore.. Măi oameni buni, vă plictisiți și n-aveți probleme? Și vreți să aveți? Sau nu credeți până nu vi se întâmplă vouă??? Chiar vreți să fiți în locul meu? Eu nu pot să-mi văd copilul, să mi-l țin în brațe, să mi-l strâng la piept…

Și mulțumesc Cerului că sunt doar eu în situația asta și nu e Dav. Eu susțin purtarea măștilor. Inclusiv copiilor. Mai ales lor. L-aș culca cu masca pe Dav numai să fie el bine”, a reacționat Adela. (CITEȘTE ȘI: MANECHINUL S-A SĂTURAT DE AMENINȚAREA „FANTOMEI” ȘI I-A FĂCUT PLÂNGERE LA POLIȚIE. „DEJA A DEVENIT UN PERICOL PUBLIC”)

Adela Chirică i-a transmis un mesaj emoționant fiului ei, Davis, după ce a făcut testul COVID-19

Mesajul Adelei Chirică pentru Davis, după ce a aflat că ar putea fi infectată

Adela Chirică i-a transmis un mesaj emoționant fiului ei, după ce a aflat că ar putea fi infectată cu noul coronavirus, având temperatură, greață și tușind din când în când, motiv pentru care s-a testat. ”Iubitul meu mic… Ți-am tot repetat aseară că mami e ok, nu va păți nimic și nu ai de ce să-ți faci griji. Singura mea durere e dorul de tine. Doar acestei dureri îmi e greu sa-i rezist. Însă e prima dată în viață când sunt fericită că nu ești lângă mine.

Și știu că ești în siguranță cu buni chiar dacă îți face „zile fripte” cu matematica. În rest, mami poate duce orice, atâta timp cât tu ești bine. Știi asta, da? Așa că singura ta preocupare e să fii bine. Pentru mine. Mami numără zilele până ajunge la tine…știu că ne făceam planuri ca în acest weekend să fim împreună, dar iată de ce nu e bine să îți faci planuri. Ca să nu ai dezamăgiri. Însă hai să numărăm împreună zilele..

Au mai rămas doar 13! Pe 27, mami speră să fie lângă tine. Și știi tu că Regina e mereu cu noi și nu ne lasă la greu. Chiar dacă mami e departe, Regina e cu tine în fiecare clipă. Nu mai zic de buni. Știu că stă cu tine și la orele on line. Știi ce o să fie cel mai drăguț? Că după atâta dor, o să te strâng și mai tare în brațe, o să te lipesc de mine și nu o să-ți mai dau drumul niciodată. O să facem tot ce îți dorești tu.

Nimic, nimic, nici o dorință a ta nu va rămâne neîndeplinită de mami. Și știi bine că promisiunile mamelor pentru copii sunt sfinte. Aaa, și mai am o veste bună pentru tine… în aceste 14 zile sigurrrr reușesc să slăbesc, așa că nu mai e nevoie să mă pui tu la slăbit. Acum pot să primesc un zâmbet? E cel mai bun medicament pentru mine. Te rog!”, este prmisiunea Adelei pentru Davis.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Cristian Blănuță este redactor la CANCAN.RO, site care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. A început să lucreze în mass-media în anul 1996, la ziarul MONITORUL DE BACĂU. Au urmat ZIARUL DE BACĂU, PROSPORT (Ediția de Moldova), SPORT citeste mai mult
Parteneri
Care sunt cele mai otrăvitoare PLANTE din România. Unele persoane le-au ținut acasă, în vaze, fără să știe cât de periculoase sunt
Care sunt cele mai otrăvitoare PLANTE din România. Unele persoane le-au ținut acasă, în vaze,...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Mădălina Ghenea, cea mai INCENDIARĂ filmare din an! A RIDICAT temperatura din termometre
Mădălina Ghenea, cea mai INCENDIARĂ filmare din an! A RIDICAT temperatura din termometre
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea...
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Alina Ceuşan s-a afișat cu burtica de graviduță. Cum arată și ce anunț important a făcut creatoarea de conținut pentru urmăritorii săi: ,,Am fost întotdeauna transparentă și destul de deschisă”
Alina Ceuşan s-a afișat cu burtica de graviduță. Cum arată și ce anunț important a...
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a trăit „Au fost restaurante care nu m-au primit. A căzut cerul pe mine.”
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Îndrăgostit de România, un italian a decis să pună aici bazele unei afaceri de familie:
Îndrăgostit de România, un italian a decis să pună aici bazele unei afaceri de familie:...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Zodiile peste care vine norocul de Paște. Va fi lux și opulență pentru acești nativi
Zodiile peste care vine norocul de Paște. Va fi lux și opulență pentru acești nativi
Cât costă, de fapt o succesiune, în 2024. Suma pe care trebuie să o pregătești
Cât costă, de fapt o succesiune, în 2024. Suma pe care trebuie să o pregătești
Este OBLIGATORIU în România. Sistemul se aplică în toată țara
Este OBLIGATORIU în România. Sistemul se aplică în toată țara
Bătaie cu pumni, picioare şi unghii între Prodanca şi Reghe! Antrenorul este urmărit penal, riscă închisoare şi daune de un milion de euro
Bătaie cu pumni, picioare şi unghii între Prodanca şi Reghe! Antrenorul este urmărit penal, riscă...
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
S-a dat ORDIN în Ungaria! Ungurii ne dau lecții
S-a dat ORDIN în Ungaria! Ungurii ne dau lecții
Vremea de Florii. Prognoza după episodul ploios din ultima săptămână
Vremea de Florii. Prognoza după episodul ploios din ultima săptămână
„Armata OBLIGATORIE” în România! Anunțul care bulversează milioane de români
„Armata OBLIGATORIE” în România! Anunțul care bulversează milioane de români
Decizia pe care au luat-o Andreea Bălan şi fostul ei soţ, la mai bine de doi ani de la divorţ! Cântăreaţa a dezvăluit totul!
Decizia pe care au luat-o Andreea Bălan şi fostul ei soţ, la mai bine de...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu:
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
Ce moștenire le va lăsa Dan Negru copiilor: „În lumea civilizată asta e o normalitate. La noi e o minune”
Ce moștenire le va lăsa Dan Negru copiilor: „În lumea civilizată asta e o normalitate....
Leguma pe care trebuie să o incluzi zilnic în meniu. Românii nu prea o consumă și pentru că este ieftină. E o bombă de vitamine și face minuni pentru sănătatea ta
Leguma pe care trebuie să o incluzi zilnic în meniu. Românii nu prea o consumă...
Produsul Lidl adorat de toți românii este adus la raft de sâmbătă, 27 aprilie 2024. E la ofertă, dar retailerul are în catalog și alte reduceri. Apar și promoțiile de Paște
Produsul Lidl adorat de toți românii este adus la raft de sâmbătă, 27 aprilie 2024....