Manechinul s-a săturat de amenințarea „fantomei” și i-a făcut plângere la Poliție. „Deja a devenit un pericol public”

Publicat: 02/06/2020 | 12:01

Adela Chirică nu scapă de ”fantoma” care o terorizează de la începutul lunii mai! Fostul manechin a primit, constant, mesaje cutremurătoare, în care este atacată direct ea, dar și Davis, băiețelul ei. A fost indulgentă, și-a reprimat trăirile. Nu s-a adresat Poliției, dar a jurat că o va face la primul mesaj pe care-l mai primește. S-a întâmplat! Și direct la Secția 1 a făcut plângere împotriva celei care a hărțuit-o încă o dată. CANCAN.RO are detaliile, în exclusivitate.

(CITEȘTE ȘI: DE CE S-AU DESPĂRȚIT DE FAPT SEXY-ASISTENTA DE LA NEATZA ȘI CUNOSCUTUL CÂNTĂREȚ. “E POSESIV, GELOS ȘI…” + “SCANDALUL DINTRE NOI ESTE…”_

Adela Chirică, un fost manechin de top din Constanța, s-a trezit, din senin, amenințată pe pagina de socializare. Cutremurătoare au fost mesajele pe care, de altfel, CANCAN.RO vi le-a prezentat într-un articol anterior. I s-a prezis moartea, mai mult, în jocul sinistru a fost implicat și copilul Adelei, Davis, care suferă de Sindromul Dravet, o formă rară și periculoasă de epilepsie. ”Nu i-am răspuns niciodată, sperând că, dacă nu va exista dialog, se va plictisi și mă va lăsa în pace. Și, recunosc, eram destul de șocată, mi-am dat seama că persoana respectivă are o problemă, mai ales că a specificat că a avut epilepsie. Nu am vrut să îi fac rău, reclamând-o la Poliție sau făcând-o publică”, ne dezvăluia Adela Chirică.

(NU RATA: DIVORȚUL A ”RĂVĂȘIT-O” PE SEXY-ASISTENTA LUI RĂZVAN & DANI! IMAGINI NECENZURATE CU RAMONA OLARU NEMACHIATĂ)

Adela Chirică și fiul ei, Davis

Mesaj de groază: ”Fă-le pilaf, domnule cancer!”

Dar i-a dat ultimatum: ”Dacă se repetă, mă duc la Poliție!”. A doua zi după ce articolul a apărut pe site-ul nostru, ”fantoma” a lovit din nou. Cu și mai multă ură. Din mesaj se deduce clar că nu doar Adela i-a intrat în colimator. ”Copiii lor vor crește fără mamă, deci și al tău poate crește fără mamă! Fă-le pilaf, domnule cancer”, este o parte din mesajul care, pe bună dreptate, te îngrozește.

A continuat, mai mult, în ecuație i-a băgat și pe Nicolae Sota, fostul logodnic al Adelei și tatăl copilului, și pe iubita acestuia, Natalia Barbu. ”Premoniția mea: Lui Adela Chirică îi va recidiva cancerul, va paraliza, iar copilul ei va ajunge la tatăl lui, iar ea pe patul de spital va fi terminată gândindu-se că va ajunge la Natalia Barbu, mama vitregă”, a scris femeia care nu-i dă pace fostului manechin. Au fost mesajele în urma cărora Adela Chirică s-a adresat Poliției. Nu înainte de a o descoperi pe ”fantomă” și a trimite o atenționare și către locul de muncă al acesteia. Apoi, a făcut, online, plângere la Poliție și a primit de acolo și răspunsul.

O mică parte din mesajele care au îngtozit-o pe Adela Chirică
O mică parte din mesajele care au îngrozit-o pe Adela Chirică

Adela Chirică a făcut plângere la Poliție

Adela a mai explicat că s-a rugat pentru femeia care o vrea în lumea celor drepți, pentru că și-a dat seama că este un om bolnav. Dar totul are o limită. ”Deși sunt un om credincios și nu cred în blesteme, ba, mai mult, m-am rugat pentru ea, am realizat că este un om bolnav, care necesită tratament. Am făcut plângere la Poliție și la locul ei de muncă și sper ca autoritățile să se ocupe urgent de acest caz, ea deja a devenit un pericol public. Am toată empatia pentru persoanele bolnave și le sprijin, le ajut necondiționat, însă când cineva se leagă de fiul meu, devin o leoaică”, a declarat Adela Chirică, pentru CANCAN.RO.

(AFLĂ ȘI: SCANDAL ÎNTRE DOUĂ ȘTIRISTE CELEBRE DIN ROMÂNIA. S-AU ALERGAT PRIN PLATOU: ”AJUTOR! MĂ BATE!”)

Adela a descoperit unde lucrează ”fantoma” și a trimis o sesizare acolo, apoi a făcut plângere la Poliție

Adela Chirică, președinte al Asociației pentru Dravet si alte Epilepsii Rare, a mai dezvăluit că și două prietene ale ei au fost atacate, pe rețeaua de socializare, de aceeași ”fantomă”. ”Nu vreau să-i fac rău, însă are nevoie de tratament și de supraveghere. Le-a blestemat și pe cele care mi-au luat apărarea în fața ei în mediul online”, a încheiat Adela.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)