Zodiac chinezesc – predicții pentru săptămâna 3 – 9 mai 2021

Publicat: 02/05/2021 | 20:27

În această săptămână predomină elementele Apă, Lemn și Foc, astfel că săptămâna poate fi destul de armonioasă, deoarece relația dintre aceste trei elemente este de susținere. Mai precis: Apa susține Lemnul, iar Lemnul susține Focul. 

Cu toate acestea, stările emoționale specifice acestor elemente sunt: frica și furia, pentru Apă și pentru Lemn, iar Focului îi corespunde optimismul. 

Astfel că, vom trece de la o stare la alta și vom reacționa conform acestor stări. 

Descoperă și: Horoscop occidental pentru săptămâna 3 – 9 mai 2021. Scorpionii au parte de tensiuni în relații

Mai mult optimism, în această săptămână

Spre finalul săptămânii intervine elementul Foc, care aduce mai multă bună dispoziție și o perspectivă pozitivă asupra oricărei situații care poate fi trăită la nivel individual și colectiv. 

Apa guvernează vânzările și toată activitatea care include apă, inclusiv cafenele, baruri, care pot avea vânzări mai mari în această săptămână.

Este posibil ca oamenii să călătorească mai mult, să interacționeze mai mult, însă este posibil să apară tot felul de discuții provocate de nerăbdare, de gelozie, de invidie. 

Nu rata: Horoscop lunar. Previziuni pentru luna mai 2021

Evident că acestea sunt stări emoționale asupra cărora este de lucrat, pentru a fi eliminate, iar un astfel de prilej, în care ies la suprafață aceste emoții, poate fi începutul vindecării lor. 

Atenție și la prieteni, la colaboratori, la contractele pe care le semnați în această perioadă, fiindcă există predispoziția de a nu fi foarte atent la detalii.

Sursa foto: captură video YouTube / TED-Ed