Zodiac chinezesc pentru joi, 5 martie. Tigrul și dragonul exceleză în relațiile amoroase

Publicat: 04/03/2020 | 18:06

Spre deosebire de zodiacul occidental, în astrologia chineză, zodiile sunt atribuite inițial în funcție de anul nașterii reprezentând aparența, sau felul în care persoana este percepută de cei din jur. Zodiacul chinezesc are la bază un ciclu de 12 ani, care la rândul său face parte dintr-un ciclu mai lung, de 60 de ani.

Din 25 ianuarie 2020 pentru zodiacul chinezesc a început anul Șobolanului de Metal. Conform previziunilor chinezești, anul 2020 este un an al belșugului, al perspectivelor pozitive și al ocaziilor favorabile. (CITEȘTE ȘI: HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 4 MARTIE 2020. MERCUR RETROGRAD ÎN ZODIA VĂRSĂTOR)

Zodiac chinezesc pentru joi, 5 martie

În anul 2020 toate zodiile o să simtă o îmbunătățire în zona afacerilor. Vor cunoaște o amplitutine maxima, bogațiile se vor acumula, iar averile se pot face ușor. Toate acestea pentru că Șobolanul de Metal aduce noroc și bogăție. (VEZI ȘI: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA MARTIE 2020)

Șobolanul

Fii mai rezervat în acțiuni, mai ales la începutul săptămânii, se pare că îți lipsește gândirea clară, așa că poți scăpa din vedere detalii importante. Pentru o minte limpede poți să faci plimbări zilnice, o să îți aducă beneficii și bucurii. Cu cât ești mai mult în mișcare, cu atât o să iți îmbunătățești mai multe domenii din viața ta.

Boul

Ai putea să încerci mai multă sinceritate decât de obicei astăzi. Ai o vedere destul de simplă asupra oamenilor, asta însemnând că ori îți plac, ori nu, nu ezita să spui ceea ce crezi. În dragoste, lucrurile încep să meargă foarte bine. Dacă ești singur, se poate naște o idilă.

Tigrul

E posibil să te simți cam plictisit și singur, dar nu trebuie să îți faci griji. Vorbește cu oamenii și cere ajutaorul dacă simți că nu te poți descurca singur. Muzica iți îmbunătățește starea de spirit. În ceea ce privește partea sentimentală, renunță la impulsivitate și acordă mai multă atenție persoanei iubite

Iepurele

Este o zi excelentă pentru relaxare. Ieși afară pentru activități și evenimente cu oamenii care îți plac cel mai mult. Structurează-ți programul astfel încât să poți face față și sarcinilor profesionale, dar și celor domestice. Încearcă să-ți păstrezi o atitudine flexibilă, fii gata să faci și compromisuri dacă este nevoie.

Dragonul

Este o zi care îți surâde. Forțele care s-au pus în calea visurilor tale au început să dispară. Caută oamenii și situațiile care încurajează eliberarea ta și îndeplinirea visurilor. Programează cu încredere întâlniri atât în plan profesional, cât și în plan amoros, în funcție de interese.

Șarpele

Astăzi poate fi o zi foarte placută, una norocoasă pentru o legătură romantică. Euforia pe care o simți te-ar putea face să cauți o abordare mai spirituală în tot ceea ce faci. Savurează aceste momente și lasă totul să decurgă natural.

Calul

Cheia fericirii se află în a face tot ce poți și  a renunța la lucrurile toxice din viața ta. Ar fi înțelept să ai grijă de tine. Norocul este cu tine încă de la începutul săptămânii. Gândește-te la proiecte profesionale pe termen scurt.

Oaia

Nu lasă dezamăgirea criticilor să îți afecteze încredera în tine. Nu trebuie să fii perfect. Fă exact ce simți și acordă-ți timp. Chiar dacă pare că ești într-o perioadă proastă, lucrurile se vor rezolva curând. Oamenii te subestimează, pentru că natura ta blândă i-a făcut să te creadă slab.

Maimuța

Astăzi este o zi incredibilă pentru tine. Un echilibru între muncă și relaxare ar fi perfect. O ieșire cu prietenii ar putea aduce o oportunitate romantică surprinzatoare. Tot ce trebuie să faci este să te deschizi față de cei apropiați și să zâmbești mai mult.

Cocoșul

Starea de sănătate nu este prea bună, trebuie să ai grijă de corpul tău. Poți începe un program de antrenamente, care să te țină în formă. În dragoste totul merge senzațional, o să ai parte de clipe romantice alături de partener.

Câinele

Planurile de viitor necesită o gândire atentă. Energia este favorabilă pentru a discuta despre noi afaceri.  Detaliile mici sunt importante așa că ține-te de program și nu te grăbi. Concentrează-te pe propriile interese.

Mistrețul

Nu-ți neglija sănătatea, chiar dacă ești ocupat. Adrenalina îți pompează în corp și nu ai stare. Folosește energie pe care o ai pentru a te implica în mai multe activități de natură fizică. Este important să faci mișcare. Renunță la scaunul de birou și ieși mai mult afară.