Zodiac chinezesc pentru 15 Aprilie 2021. Joi este guvernată de Apă Yin și Șarpe

Publicat: 14/04/2021 | 20:51

Elementul sinelui care va fi în conflict cu energia acestei zile este Focul Yin. El poate intra în mai multe conflicte, pe care le va gestiona cu istețimea care îl caracterizează, însă, la finalul zilei se va simți epuizat, a explicat Gena Rusu, expertă în astrologia chineză.. 

Elemenul sinelui Foc Yang își concentrează atenția pe acțiuni menite să îi amplifice statutul și forța interioară care se află în spatele tuturor acțiunilor lui, mai ales în plan profesional. 

Elementele sinelui Pământ Yang și Pământ Yin sunt susținute de această zi pentru a planifica, pentru a se organiza, pentru a manifesta ceea ce își doresc. 

Citește și: Horoscop chinezesc. Predicții pentru săptămâna 12-18 aprilie 2021

Elementele sinelui Metal yang și Metal Yin pot avea ceva dificultăți în relația cu copiii, dacă au, sau la job, mai ales dacă au un proiect pe care l-au creat ei și de care s-au îngrijit așa cum ar fi făcut cu un copil. 

Sfaturi și soluții, pentru Apă Yang și pentru Apă Yin 

Elementele sinelui Apă Yang și Apă Yin sunt susținute de colegi, însă și ele oferă sfaturi și soluții, atunci când li se cere. Astăzi va fi un fel de schimb de experiență care va aduce doar beneficii pentru toată lumea. 

Elementele sinelui Lemn Yang și Lemn Yin continuă să crească profesional, să iasă în evidență prin decizii și acțiuni îndrăznețe. Este o zi plină de evenimente importante și de succes, dacă acționează conform anumitor standarde pe care ei le știu foarte bine. 

Nu rata: Horoscop lunar. Previziuni pentru luna aprilie 2021

Din perspectiva clasică a astrologiei chineze, ziua este foarte bună pentru nativii din an de Maimuță și mai puțin bună pentru nativii din an de Porc / Mistreț. Dacă nu știi care este elementul sinelui tău, află de aici.

Descoperă și: Horoscopul zilei de naștere: ce înseamnă cu adevărat data în care te-ai născut

Sursa foto: captură video YouTube / Senseopedia