Ziua Războinicilor se apropie! Susține-ți favoriții din SuperGala DFS!

Publicat: 05/03/2021 | 12:19

Primăvara aceasta o începem în forță cu o SuperGală DFS, competiție în care cei mai bravi luptători de kickbox își vor demonstra calitățile pugilistice în ringul de K1.

În toți românii bate o inimă de războinic, așa că e imposibil să nu-ți placă sporturile de contact și adrenalina unui meci dinamic. Vor fi meciuri pe cinste, iar oferta Superbet îți oferă oportunitatea să câștigi de pe urma acestora. Ce spui? 10 Martie e ziua cea mare! Înregistrează-te aici pe platforma Superbet și pariază pe favoriții tăi!

Pariul câștigător e BOGDAN STOICA!

Am zis să nu te mai țin ca pe ghimpi și să-ți prezint direct main event-ul galei. Celebrul luptător român, Bogdan Stoica, va urca în ringul titanilor alături de germanul Rinor Latifaj. Va fi o revenire în forță pentru pugilistul român, mai ales că n-a mai luptat într-un meci oficial de peste 2 ani.

Îndemânarea nu se uită niciodată, iar legendele vor fi mereu aceleași. De aceea, credem în victoria greului nostru și așteptăm un SuperKO din partea acestuia. Palmaresul, fanii și pariurile sunt în favoarea conaționalului nostru. Pariază acum pe succesul acestuia și bucură-te de o seară pe cinste în Ziua Războinicilor! Vezi aici oferta de pariuri și mizează pe reușita multiplului campion român!

Noul Goliat e gata de show!

Duelul David VS Goliat devine o adevărată tradiție în rândul galelor Dynamite Fighting Show, iar de data aceasta, Ion Grigore i-a luat locul lui Tolea Ciumac și e gata să demonstreze că poate fi un campion și în floarea vârstei. Adversarul său mai mic în greutate, Florin “Rambo” Lambagiu e convins că nimeni nu-i poate sta în cale, fiind și unul dintre cei mai apreciați tineri luptători ai momentului.

Ziua Războinicilor e testul final, iar Rambo și Ion Grigore se simt mai pregătiți ca niciodată. Câștigătorul nu-l putem pronunța, însă va fi, cu siguranță, un show de lovituri de senzație. Susține-ți acum favoritul și pariază pe el!

Ștefan Lătescu vrea încă o victorie în palmares!

În gala de la Cluj, Ștefan Lătescu a avut ceva de furcă cu adversarul său, însă finalul i-a fost favorabil, iar acum e gata să mai bifeze încă o victorie în istoricul său. Campion național la box, Ștefan Lătescu îl va înfrunta pe Marius Munteanu, un luptător puternic, rapid și extrem de ambițios, acesta fiind și motivul pentru care și-a construit un palmares impresionant. Ambii vor intra în ring determinați și gata de luptă, iar concluzia e doar una. Fie ca cel mai bun să câștige! Tu pe cine mizezi în lupta aceasta?

“Tancul” își pregătește următoarea victimă!

Deși în ultima confruntare de la Cluj nu s-a simțit în apele sale, Alin Iancu e gata să redevină câștigător în ringul legendelor, iar SuperGala Ziua Războinicilor e momentul ideal de revenire. În ciuda greutății sale, Alin Iancu continuă să impresioneze prin viteza, explozia și rezistența sa fizică, fapt care îi va complica situația adversarului său din această gală.

Costin Mincu e un luptător tehnic, mereu atent la ceea ce se întâmplă, iar caracterul său strategic l-ar putea aduce în avantaj în meciul greilor. Dacă simți că poți miza pe unul dintre ei, vino online sau în agenții să-ți susții campionul! Descarcă aici aplicația Superbet și arată-ne pariurile tale pe SuperSocial!

Hai să-ți spun un secret!

Știi că mereu ne ținem de surprize, acesta fiind și motivul pentru care vrem să te surprindem în cele mai frumoase momente. Cu ocazia SuperGalei Ziua Războinicilor, ți-am pregătit ceva adrenalină și multă distracție pe pagina de instagram. Intră pe pagina Superbet de Instagram și aruncă o privire peste noile postări.

Vezi aici pagina Superbet de Instagram!

#PARIEMPEBINE #ÎMPREUNĂSUNTEMSUPER