Ziua e polițist, noaptea devine artist! Lupu Rednic a îmbrăcat uniforma și a ieșit pe stradă, în plină pandemie

Publicat: 11/04/2020 | 18:50

Zilele acestea, în plină pandemie de coronavirus, Lupu Rednic și-a îmbrăcat uniforma de polițist și a ieșit pe stradă, pentru a-i informa pe oameni despre măsurile pe care trebuie să le respecte. Deși toată lumea știe despre el că este un artist de succes, puțini sunt cei care știu că acesta a intrat în poliție încă din 1985!

După ce Larisa Iordache s-a afișat în uniformă de polițistă, oamenii au putut vedea încă o persoană public ieșind pe străzi, în numele legii, în plină pandemie de coronavirus.

DIN FOCAR, LA CULES ÎN GERMANIA. Trei suceveni, prinși după ce au plecat din carantină la Cluj să zboare spre Germania

Nimeni altul decât Lupu Rednic, unul dintre cei mai apreciați artiști de la noi. Pe pagina de Facebook a Direcției Generale de Poliție a Municipiului București a fost postată o fotografie cu marele artist, în uniformă, iar oamenii au reacționat imediat.

Lupu Rednic, în uniformă de polițist

În timp ce unora nu le venea să creadă, alții știau deja că Lupu Rednic are de ceva timp această meserie. Potrivit informațiilor oferite de click.ro, Lupu Rednic a intrat în M.A.I. în anul 1985 și a urmat cursurile Școlii de subofițeri „Nicolae Golescu”, din orașul Slatina, Olt.

Mai târziu a fost repartizat la Poliția Municipiului Sighetu-Marmației, iar în prezent este atât colonel, cât și adjunct la centrul Cultural „Ciocârlia”. Deci…ziua este polițist și noaptea este artist. Lupu Rednic este căsătorit de mai bine de 25 de ani cu Cornelia Rednic, iar cei doi formează un cuplu și pe scenă, nu doar în viața reală.

”La un an de la căsătorie am format un cuplu de muzică populară, specific zonei Maramureşului – ceteră (vioară) şi zongoră (chitară). În acelaşi an am participat la primul festival de folclor, “Alina-te dor Alină”, la Cicârlău – Maramureş, unde am obţinut premiul special al juriului”, a declarat el, potrivit sursei citate.