Zi mare pentru Speak și Ștefania! Cei doi au sărbătorit trei ani de relația și au gânduri serioase

Publicat: 06/04/2020 | 19:48

Speak și Ștefania sunt una dintre cele mai îndrăgite perechi din showbiz-ul Românesc. Cei doi s-au întâlnit acum câțiva ani, s-au plăcut de când s-au văzut și formează un cuplu atât în viața personală, cât și pe scenă.

Astăzi, Speak și Ștefania sărbătoresc trei ani de când sunt împreună, iar ambii au marcat acest eveniment și pe conturile de socializare personale, unde au postat mesaje emoționante. (CITEȘTE ȘI: SCANDAL MONSTRUOS DUPĂ CE FRAȚII RISTEI AU PĂRĂSIT COMPETIȚIA DE LA ANTENA 1: “EMISIUNE REGIZATĂ”! SPEAK A RĂBUFNIT ȘI A SPUS TOT ADEVĂRUL DESPRE FILMĂRILE DE LA ASIA EXPRESS)

„Azi se împlinesc 3 ani de când suntem nedespărțiti❤ Te iubesccc @iamspeak ❤️❤️❤️❤!!!!!”, a scris Ștefania.

Nici Speak nu s-a lăsat mai prejos și a făcut și el o declarație publică. (VEZI ȘI: SPEAK A FĂCUT O CRIZĂ DE GELOZIE LA ASIA EXPRESS. I-A DAT ULTIMATUM ŞTEFANIEI: „NE DESPĂRŢIM”)

„3 ani de când ne trăim unu pe altu! ❤️ Te iubesc, @cristinaa.stefaniaa !”, a fost mesajul lui Speak

Fanii celor doi s-au bucurat pentru ei și au lăsat o mulțime de aprecieri și comentarii cu urări frumoase.

Pregătiți să facă următorul pas

Recent, cei doi au plecat în aventura vieții lor. Au fost concurenți în sezonul trei al show-ul Asia Express. Se pare că această experiență dură i-a unit mai mult și i-a făcut să realizeze că formează o echipă destul de bună. Atât de bună încât Speak s-a hotărât să facă pasul cel mare.

Într-un interviu acordat reporterilor a1.ro, Speak a lăsat de înțeles că este hotărât să facă pasul cel mare, iar aventrura din Asaia l-a convins.

„Nu ne-am certat foarte tare. Ne-am certat, dar nu atât de grav. O să vedeți. Noi nu sărbătorim Sfântul Valentin sau Dragobetele. Mi se pare că e așa, un pretext… (Nu avem nevoie). Atuurile noastre au fost că am știut să ne drămuim explozia asta de nervi și de energie negativă. Am știut cum să ne controlăm. Și că am fost uniți. Cel mai important a fost că nu am căzut psihic în același timp. Ori cădeam eu, ori ea, și ne ridicam unul pe altul. Am primit o confirmare în Asia Express despre relația noastră – e ceea ce trebuie”, a declarat Speak.