Zi mare pentru Adelina Pestrițu! Zenaida a împlinit 2 ani. „La mulți ani, micuței noastre prințese!”

Publicat: 03/08/2020 | 19:37

Astăzi este o zi extrem de importantă pentru Adelina Pestrițiu. Vedeta sărbătorește ziua de naștere a micuței Zenaida-Maria, care a împlinit doi anișori. Momentul nu putea trece neobservat așa că Adelina și soțul ei au organizat o petrecere în toată regula.

Acum doi ani Adelina Pestrițu devenea mămică pentru prima dată, iar de atunci fiecare zi petrecută alături de micuța Zenaida este o bucurie. Pentru a marca fericita zi, Adelina a organizat o petrecere și a împărtășit totul și cu fanii de pe Instagram. Vedeta a postat mai multe fotografii cu micuța, pe care le-a însoțit de o descriere emoționantă.

„La mulți ani, dragostea noastră!!! De 2 ani viața noastră este o reală bucurie alături de tine!Să fii cea mai fericită și împlinită! Te iubim din tot sufletul”, a scris Adelina. (CITEȘTE ȘI: CUM ARATĂ ADELINA PESTRIȚU ÎN BULETIN. VEDETA NU S-A FERIT SĂ ARATE TUTUROR ACTUL DE IDENTITATE)

Le fel de fericit ca Adelina și Virgil Șteblea a scris o urare pentru micuța Zenaida: „La mulți ani, micuței noastre prințese! Mama și tata vor fi întotdeauna aici pentru tine!”, a scris Virgil.

„Nu trece zi fără să-i mulțumesc lui Dumnezeu”

De când a devenit mamă, Adelina Pestrițu se simte o femeie împlinită. Micuța Zenaida-Maria a adus doar bucurie în viața ei. Deși recunoaște că sarcina de mămică nu e tocmai ușoară vedete se bucură din plin de acest rol. (VEZI ȘI: ADELINA PESTRIȚU ȘI-A FĂCUT UN NOU TATUAJ. CE LEGĂTURĂ ARE CU SOȚUL VEDETEI, VIRGIL ȘTEBLEA. FOTO)

„Nu aș putea spune că este ușor să crești un copil. Sunt recunoscătoare pentru tot ce am în viața mea și pentru toate etapele prin care am trecut până în prezent.

De când Zenaida-Maria și-a făcut apariția, nu trece zi fără să-i mulțumesc lui Dumnezeu pentru darul divin pe care l-am primit atunci când El ne-a considerat pregătiți. Copiii sunt bogăția noastră, binele și binecuvântarea sufletului nostru. Zeny este dovada clară că toate rugăciunile mele au fost ascultate. Primul an de dragoste infinită!”, a spus Adelina acum ceva timp.