Zi de doliu! Liderul trupei Cargo, Adi Bărar, s-a stins din viață. Artistul era internat la ATI

Publicat: 08/03/2021 | 09:35

Este zi de doliu în lumea muzicală românească. Liderul trupei Cargo, Adi Barar, a decedat la vârsta de 61 de ani, din cauza infecție cu virusul SARS-CoV-2.

În luna februarie, chitaristul trupei Cargo a fost testa pozitiv și internat în stare critică la Terapie Intensivă, în Spitalul Clinic Județean de Urgență Timișoara. În ciuda eforturilor medicilor, după mai multe zile de internare, corpul acestuia a cedat. Anunțul decesului a fost făcut public pe pagina se Facebook a trupei. (CITEȘTE ȘI: TULBURĂTOR! CE A POSTAT ULTIMA DATĂ ADI BĂRAR, CHITARISTUL FORMAȚIEI CARGO, PE FACEBOOK, ÎNAINTE SĂ AJUNGĂ LA ATI)

 „Așa intens cum a trăit toată viața pe scenă, alături de public, înconjurat de gândurile voastre bune, așa a luptat pană azi! Dumnezeu să te odihnească, Adi Barar! 15.01.1960 – 08.03.2021.

«Și de-o fi și eu să mor/ Nu vreau să vă întristați!/ Să cântați și să jucați, până în zori… / Și dacă din când în când/ O să mă primiți în gând/ VOI FI APROAPE DE VOI!»”, se arată în mesajul publicat.

Adi Bărar, răpus de virusul SARS-CoV-2

Virusul SARS-CoV-2 i-a adus sfârșitul lui Adi Bărar. În urmă cu mai multe zile acesta a fost internat în stare critică la Terapie Intensivă, în Spitalul Clinic Județean de Urgență Timișoara. Medicii l-au intubat și s-au arătat îngrijorați în legătură cu evoluția pacientului, pentru că, pe lângă infecția cu COVID-19, el suferea de mai multe afecțiuni, printre care se numără şi ciroză hepatică. (VEZI ȘI: CHITARISTUL ADI BĂRAR LUPTĂ PENTRU VIAȚĂ DUPĂ INFECȚIA CU TEMUTUL COVID-19. “ARE COMORBIDITĂȚI IMPORTANTE”)

„Azi, ziua de joi, îl găsește pe Adi Bărar la spital! Suntem îngrijorați pentru situația în care se află! Starea lui de sănătate este mai fragilă decât ne-am fi putut închipui, obișnuiți fiind cu un Adi cu o constituție fizică puternică. Toate gândurile noastre sunt acum alături de el, dorindu-ne totodată ca trecerea prin aceste momente să fie făcută cu respect și decență din partea tuturor. Mulțumim! Vă vom ține la curent!”, este mesajul colegilor de trupă, postat în urmă cu ceva timp.

Adi Barar s-a născut pe 15 ianuarie 1960, la Timișoara. A început sa cânte la chitara de la vârsta de 9 ani.  În anul 1985 a fondat trupa rock Cargo, una dintre cele mai longevive și mai de succes formații de gen din România.