Zeci de dâmbovițeni au îngenuncheat și s-au rugat în plină stradă să scape de coronavirus, dar s-au pricopsit cu amenzi usturătoare. VIDEO

Publicat: 01/04/2020 | 17:22

Zeci de localnici din Dâmbovița au îngenuncheat și s-au rugat în plină stradă să scape de coronavirus, dar s-au pricopsit cu amenzi usturătoare. 

Potrivit regulilor impuse de autorități, adunările publice sunt interzise în regiml stării de urgență. Însă, zeci de dâmbovițeni au încălcat aceste reguli și au ieșit în stradă pentru a se ruga. (CITEȘTE ȘI: DISPERARE ÎNTR-O COMUNĂ DIN DÂMBOVIȚA, UNDE SUNT 14 OAMENI INFECTAȚI, IAR UNUL A MURIT. PRIMARUL CERE AJUTOR: “MĂ DOARE ȘI PE MINE DUREREA LOR ȘI AȘ VREA SĂ…”)

Oamenii au îngenuncheat și au rostiti rugăciuni, cerând ajutorul divinității ca să-i scape de coronavirus. Printre aceștia, erau și copii care le urmau exemplul. Întreaga scenă a fost filmată de un participant, iar la scurt timp și-au făcut apariția și oamenii legii.

Așa că, în urma rugăciunilor, participanții s-au pricopsit cu amenzi. 30, în total.

FANTANELE

DÂMBOVIȚAS-AU RUGAT SĂ SCAPE DE CORONAVIRUS, DAR NU AU SCĂPAT DE AMENZI!Uite anunțul Poliției în acest caz: https://www.mditv.ro/romii-din-fintinele-care-s-au-rugat-noaptea-trecuta-la-dumnezeu-sa-i-fereasca-de-coronavirus-primesc-amenzi/Sursa video: Facebook/Niku Bibiloy

Publicată de MDI TV pe Marţi, 31 martie 2020