Zăvo, declarații incredibile despre Oana Roman: ”Ea o să viseze mereu la Pepe”

Publicat: 09/12/2020 | 10:43

Pe canalul ei de Youtube, Zăvo a făcut declarații incredibile despre Oana Roman. Potrivit brunetei, soția lui Marius Elisei ar fi fost îndrăgostită, la un moment dat, de Pepe.

Oana Zăvoranu este de neoprit! Vedeta continuă seria atacurilor la adresa vedetelor din showbiz-ul românesc. Iar mai nou… bruneta este gazda unui show. Este vorba despre o emisiune la care lucrează de ceva vreme, pe canalul ei de Youtube.

”Mai este puțin și vine pe canalul meu de YouTube cea mai șmekeră emisiune Ever. Muncim din greu, pregătim teasere pe Insta, Fb, YouTube, este o emisiune la care lucrează multă lume, tip TV, nu este genul de vrăjeală filmată cu telefonul!”, mărturisea, recent, Oana Zăvoranu.

Iar, în primul episod, în vizorul vedetei a fost nimeni alta decât… Oana Roman. Bruneta o face praf pe cea pe care o intitulează ”Peppa Pig” și, printre altele, face și o dezvăluire șocantă.

Potrivit ”queridei”, Oana Roman ar fi fost îndrăgostită, la un moment dat, de Pepe și… încă mai este.

”O tocăm pe Peppa. Cu asta am ceva pentru că ea e supărată pe mine de când visa… că ea visează până când o să fie mai mare decât e… Ea o să viseze la Pepino pentru că eu, la un moment dat, am avut o treabă cu băiatul ăsta și ea de atunci nu mă înghite. Peppa, tu degeaba mi-ai dat mie block, pentru că e ca și cum tu ai fi pe pagina mea în mod curent pentru că lumea e atentă la tot ce faci ca să-mi dea motive de râs”, a spus Oana Zăvoranu.

Și Alina Ceușan a intrat în vizorul Oanei Zăvoranu

După ce le-a criticat pe rând pe divele din online care promovează diverse produse, iată că a venit și rândul Alinei Ceușan. Oana Zăvoranu a desființat-o pe blondină și s-a legat de operațiile estetice pe care și le-a făcut. (CITEȘTE ȘI: OANA ZĂVORANU ȘI-A PUS FANII PE JAR! VEDETA S-A AFIȘAT CU PĂRȚILE INTIME LA VEDERE)

”Băi, baragladinelor, sunteți pe ”sufrir mucho”, nu? Potole-te că nu be@# nici p…. la voi să dați vreun autograf. Ea a BUL@#$, ca să știți când vorbesc de ea cine e. Așa se ”baricadează” ”Bul@#$”, murdărita asta de ingliș la gură după ce se dă cu cremele ”minune”. Te camuflezi, nebuno din porumb, ți-e că te ”asaltează” fanii Michael Jackson?

Dar toate ați fost așa urâțele cu craci, de fapt? Mulțumesc, Doamne, că nu am avut nevoie de operații decât că am vrut eu țâțe… în rest, nimic. Adică ați „forjat” din fragedă pruncie medicii esteticieni. Și bani de operații de unde ai avut? Că urlă sărăcia în tine, văd din imagini. (…) Toate arată ca niște băieței… feminitate fix zero. Unde e feminitatea, apropo, băiatule?”, a spus Oana Zăvoranu.