Zanni, declarații despre prietenia dintre Elena Marin și Andreea Antonescu: „I-am spus

Publicat: 26/02/2021 | 21:52

 

Nici bine nu a intrat în competiție Andreea Antonescu că a și reușit să stârnească vâlvă. Pe de o parte sunt colegi care îi contestă capacitățile și cred că nu va aduce prea multe puncte, iar de cealaltă parte se află cei care vor să „evite” conflictele și de aceea aruncă cu replici tăioase în stânga și-n dreapta. 

Zanni consideră că venirea Andreei Anonescu în echipa lui va declanșa conflicte noi între el și Elena Marin. Faimosul susține că prietenia dintre cele două l-ar putea pune în situații dificile și chiar ar putea să o facă pe Andreea Antonescu să se întoarcă împotriva lui.

„Starea echipei este una destul de bună, sunt niște conflicte care s-au terminat, dar nu s-au stins. Ar putea să înceapă un conflict, pentru că Elena o spală în ureche pe Andreea încontinuu. Nu ai voie cu concurentul nou, toți trebuie să vorbim cu ea, că o poți îmbârliga. I-am spus „Andreea, ai grijă la șerpi că au limba lungă” și m-am referit la Elena, cu care m-am certat” a spus Zanni.

CITEȘTE ȘI CULIȚĂ STERP, IRONII LA ADRESA ANDREEI ANTONESCU: „E ALEXANDRA STAN DOI!” 

Logodnicul Elenei Marin a răbufnit, după ce Alex Velea și Antonia i-au luat apărarea lui Zanni

Logodnicul Elenei Marin este, însă, de altă părere. Andrei i-a criticat dur pe Alex Velea și Antonia deoarece îi iau apărarea protejatului lor. Tânărul nu este de acord cu limbajul pe care îl folosește Zanni și nu îi vine să creadă că cei doi artiști sunt de acord cu un astfel de comportament.

”Am văzut de zeci de ori momentul în care, fără să se oprească, Zanni o înjura pe Elena Marin. Într-un fel, m-am și bucurat că nu am fost acolo… M-a mirat însă că nimeni nu s-a ridicat să o apere pe Elena de potopul de înjurături, e clar că Zanni i-a impresionat pe toți cu comportamentul lui, le este puțin teamă de el. Dar, pe de altă parte, Zanni este, într-un fel, copilul lui Alex Velea și al Antoniei.

Și nu pot să nu mă întreb ce explicații le dau Alex și Antonia copiilor lor când îl văd pe Zanni atacând astfel o femeie. Oare Alex Velea și Antonia așa își învață copiii? Pentru că eu, sincer, mă îndoiesc că ei folosesc asemenea limbaj în fața copiilor, sunt convins că vor să le ofere cea mai bună educație cu putință”, a declarat Andrei pentru Wowbiz.

VEZI ȘI ALEX VELEA ÎI IA APĂRAREA LUI ZANNI, DUPĂ CE CONCURENTUL DE LA SURVIVOR ROMÂNIA A FOST ACUZAT DE HOȚIE