Zac Efron și Vanessa Valladares s-au despărțit după 10 luni de relație. Ce a declarat agentul actorului și care este motivul separării | VIDEO

Publicat: 21/04/2021 | 17:53

Zac Efron și Vanessa Valladares au pus punct relației lor care a început în urmă cu zece luni, deși, unii dintre apropiații lor au vorbit despre nunta care urma să aibă loc. Agentul celebrului actor a refuzat să comenteze informația aceasta, însă, o sursă din anturajul fostului cuplu a dezvăluit motivul despărțirii.

Zac Efron și Vanessa Valladares s-au despărțit

În vârstă de 33 de ani, Zac Efron este din nou un bărbat singur, iar vestea separării de Vanessa Valladares a venit de la Kyle Sandilands, una dintre cele mai bune prietene ale actorului și, totodată, o cunoscută prezentatoare radio din Australia.

“Pot să confirm știrea după ce am vorbit cu el ieri. Este o decizie recentă. Da, au decis să meargă pe drumuri separate. Nu a existat dramă în despărțirea lor”, a dezvăluit Kyle Sandilands în cadrul emisiunii sale radio.

Un apropiat al celor doi foști iubiți a declarat pentru Daily Mail Australia că actorul a trimis-o pe Vanessa Valladares acasă, în orașul ei natal, Byron Bay, după ce a aflat că aceasta ar face parte din distribuția unui reality show cu influenceri, realizat de Netflix. Modelul are 25 de ani și ar fi fost cerută de soție de Zac Efron.

Citește și: Mădălina Ghenea, furioasă după ce a fost “cuplată” cu Alex Bodi, dar și cu alți bărbați! Dezvăluiri despre viața amoroasă: “Mi-e foarte bine așa”

Zac Efron și Vanessa Valladares au locuit împreună

O sursă apropiată fostului cuplu a declarat într-un interviu că “cei doi păreau făcuți unul pentru celălalt. Zac Efron și-a închiriat un loc lângă plaja din Byron Bay, iar în septembrie, vedeta se mutase deja cu el. Așa că atunci când s-a decis să locuiască în Australia pe termen lung, Zac i-a sugerat să-și cumpere propria lor casă. Începuseră să vadă câteva proprietăți, dar din păcate soarta nu a fost de partea lor”, potrivit elle.ro.

Lunile trecute s-a spus că Zac Efron și Vanessa Valladares s-ar fi logodit, iar inel a fost confecționat special pentru brunetă; actorul i l-ar fi oferit la petrecerea lui aniversară.

I l-a dăruit după ce s-a terminat petrecerea – a fost incredibil de romantic. Niciunul nu vorbește despre asta, dar sigur a fost vorba de o logodnă neoficială”, a spus o sursă atunci; Zac Efron a împlinit 33 de ani pe 18 octombrie.

Celebrul actor american a cunoscut-o pe Vanessa Valladares când aceasta lucra ca ospătăriță într-un restaurant din Byron Bay, oraș situat în nord-estul New South Wales, Australia. Tânăra s-a integrat apoi foarte repede în cercul de prieteni ai lui Zac Efron.

Sursa foto: Facebook / Zac Efron & captură video YouTube / Storytube Rewind