Yoannes, prima reacție după ce Narcisa Moisa i-a cerut iertare cu lacrimi în ochi și l-a implorat să se întoarcă la ea: „De milă, obligat?”

Publicat: 27/01/2021 | 22:19

Se adâncește episodul șocant de despărțire dintre Narcisa Moisa și Yoannes. Soțul și totodată impresarul ei a avut o primă reacție, după ce artista l-a rugat cu lacrimi în ochi să o ierte și să se întoarcă la ea. 

Yoannes a postat și el un mesaj pe contul său de Facebook, la scurt timp după ce Narcisa l-a rugat cu lacrimi în ochi să se întoarcă la ea.

Soțul artistei susține că este vorba de faptul că ea nu trebuia „să-și spele rufele în public” și că ea nu i-a greșit și nu l-a înșelat, dar cel mai rău l-a deranjat faptul că a ales să le spună tuturor detaliile intime din căsnicia lor.

Yoannes nu a mai vrut să fie cu Narcisa

De asemenea, Yoannes a punctat faptul că relația lui cu Narcisa Moisa era una toxică și că nu putea rămâne lângă ea din milă.

„Nu mi-a greșit femeia, nu m-a înșelat cum am văzut mesaje pe aici… este o neînțelegere temporara, probabil… nici eu nu știu. Se întâmpla in toate familiile doar ca fosta mea a vrut sa ne spălam rufele in public, era mult mai simplu dacă discuta cu mine… nu am rămas cu nici o amanta… sunt singur, singurel. Voi ați ramane intr-o relație dacă ea ar fi toxica ? De mila? Obligat?… știam ca o sa mi iau mult hate… mi-am asumat tot … nici nu îmi doream sa țineți cu mine… ma mândresc sa văd ca produsul meu este iubit la nivelul asta… ???????? nu prea mi-a placut sa ma afișez peste tot sincer sa fiu… mi-am pus toată inima și tot sufletul in palmele ei, mi-am dat tot interesul pentru imaginea ei sa o duc cât mai sus posibil, la fel cum as face o pentru mine, pentru ca era parte din mine: ne înțelegeam din priviri, gandeam la fel,ne iubeam cu același foc amândoi… imi pare rău ca vorbesc la trecut… Viața asta este tare ciudata… sincer nici eu nu ma asteptam la așa ceva… e un Shock și pentru mine … Dumnezeu cu noi !” a scris Yoannes, pe Facebook-ul său.