Xonia, apariție de senzație! În urmă cu doar câteva luni era de nerecunoscut, iar acum… Imagini incendiare cu artista

Publicat: 30/01/2020 | 12:09

O bună perioadă, Xonia a fost una dintre cele mai dorite femei din România. Însă, de câteva luni, a întâmpinat anumite probleme, iar în prezent este de nerecunoscut. Gurile rele susțin că artista a exagerat cu intervențiile estetice și că acesta ar fi motivul pentru care s-a schimbat radical.

VEZI AICI: XONIA, PRIMELE DECLARAȚII, DUPĂ CE I S-A UMFLAT FAȚA: ”ESTE O PROBLEMĂ MEDICALĂ”

În urmă cu ceva timp, în cadrul unui interviu, Xonia a deslușit misterul. Artista susținea că nu operațiile estetice sunt de vină, ci o anumită problemă de sănătate.

Este o problemă medicală. Sper în curând să aflu și eu despre ce e vorba. Am făcut și niște analize. Nu m-am trezit cu fața asa umflată peste noapte. E ceva care încet, încet s-a întâmplat și acum sunt și eu la fel de curioasă să aflu despre ce e vorba. Momentan n-am mai multe lucruri de spus”, a spus Xonia la un post de televiziune.

Între timp, Xonia a depășit respectiva problemă, iar acum arată, din nou, spectaculos. Recent, s-a fotografiat în ipostaze sexy, spre deliciul fanilor. Artista a urcat imaginile pe contul personal de socializare, iar acestea au strâns numeroase aprecieri.

NU RATA: EXCLUSIV| CÂNTĂREAȚA XONIA VORBEȘTE DESPRE TERIBILUL INCENDIU DIN AUSTRALIA ”NIMENI NU S-AR FI PUTUT PREGĂTI PENTRU AȘA CEVA!”

Xonia, despre intervențiile chirurgicale

Deşi este tânără şi nu ar avea nevoie de “îmbunătăţiri”, Xonia a recunoscut că a apelat la bisturiu de două ori. Cântăreaţa şi-a făcut două operaţii estetice în Australia, la clinica unde lucrează chiar mama ei. Ea şi-a micşorat nasul şi şi-a mărit buzele, iar pentru asta a scos din buzunar 10.000 de euro.