X Factor revine! Anunţul făcut de Antena 1, în urmă cu puţin timp

Publicat: 10/06/2020 | 10:30

Deși pandemia de coronavirus nu a sfârșit în România și încă apar cazuri și decese de la o zi la cealaltă, iată că Antena 1 vine cu o surpriză uriașă pentru fanii X Factor. După o lipsă de câțiva ani, sezonul 9 al show-ului muzical  își deschide porțile! Emisiunea de voci talentate va avea audițiile în curând.

Deocamdată, primul pas este ca viitorii concurenți să se scrie online pe adresa emisiunii, apoi vor avea loc audițiile în fața unor echipe de specialiști.

CITEȘTE ȘI: Accident grav în județul Vâlcea. A fost activat planul roșu după ce o mașină și un microbuz plin de oameni s-au ciocnit. FOTO&VIDEO

Oricine crede că are „factorul X” se poate înscrie pe http://casting.a1.ro/xfactor/, urmând apoi ca preselecția să fie apoi făcută de o echipă de specialiști, care au în vedere calitățile artistice

Pentru a se putea înscrie, fiecare concurent trebuie să fi împlinit 14 ani, iar minorii vor fi însoțiți de un reprezentant legal la audiții.

CITEȘTE ȘI: Momentul crunt în care autorităţile din Brăila au aflat de moartea colegilor, cei doi poliţişti carbonizaţi în maşină: „Băi, ăştia sunt ai noştri”. Video care vă poate afecta emoţional

Audițiile au loc doar la București

Anul acesta, audițiile vor avea loc la București, nu și în alte orașe din țară, așa cum fanii X Factor erau obișnuiți.

CITEȘTE ȘI: Fără joc pierdut la „masa verde” în Liga 1 pentru cluburile care încalcă protocolul medical: „ Vor fi sancţiuni doar de ordin financiar!”

În sezonul cu numărul 8, Delia a reușit să cucerească pentru a doua oară marele premiu X Factor, alături de Bella Santiago, după ce în 2013 Florin Ristei, discipolul artistei, a dus acasă marele trofeu.

CITEȘTE ȘI: Cum a ajuns o femeie din Botoşani să plătească peste 1.000 de lei la un salon: „Aveau nişte mâini de parcă ar fi lucrat în şantier”