Winnetou a ”încărcat” un avion de bunăciuni și s-a ”carantinat” la Mykonos

Publicat: 02/08/2020 | 23:09

Nici în vreme de pandemie nu se lasă de aroganțe. Renert Gad, supranumit Winnetou, a ”încărcat” un avion de bunăciuni și s-a ”carantinat” tocmai în destinația preferată de toți milionarii: la Mykonos. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, detalii și imagini inedite.

D.A.S.(Departamentul de Anchete Speciale al Cancan) a intrat în posesia unor amănunte savuroase legate de ultima aroganță a renumitului medic estetician ce a fost acuzat de moartea unei paciente, Renert Gad.(CITEȘTE ȘI: EX-UL MONICĂI BÂRLĂDEANU, ÎN WEEKEND LA MUNTE CU SOȚIA FOTBALISTULUI TAMAȘ!)

Din câte se pare, esteticianul vedetelor o duce extrem de bine, chiar și în vreme de pandemie. Controversatul medic a ”fugit” de coronavirus în cea mai exclusivistă stațiune din Grecia, acolo unde distracția e la ea acasă, fetele sunt cum nu se poate mai frumoase de…mai, mai că nu-ți mai vine să pleci!

Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, zilele trecute, Winnetou a pus la cale o super-aroganță. Se pare că esteticianul a ”încărcat” un avion de bunăciuni autohtone și a decolat către paradisul grecesc. (NU RATA: MEGA-EXCLUSIVITATE. CANCAN.RO A INTRAT ÎN POSESIA UNOR DOCUMENTE ULUITOARE DINTR-UN DOSAR DE PROXENETISM. FOSTUL IUBIT AL MONICĂI BÂRLĂDEANU A RECUNOSCUT PROCURORILOR CĂ ERA CLIENT FIDEL AL ”REGELUI BORDELURILOR”.)

Winnetou a ”încărcat” un avion de bunăciuni și s-a ”carantinat” la Mykonos

Împreună cu sexoasele companioane, esteticianul vedetelor se bucură din plin de viață în Mykonos. Petrec în cele mai exclusiviste cluburi și se delectează cu preparate culinare de top în renumitele restaurante de pe insula grecească. Așa cum era de așteptat, locația în care Renert Gad s-a ”izolat” împreună cu bunăciunile ce-l însoțesc, în superba stațiune, este una de cinci stele. Nici nu avea cum să fie altfel pentru că Winnetou este un mare ”amator” de lux. (VEZI ȘI: PRIMELE IMAGINI! „BUNESA“ OANA MARICA ŞI „PROFESOARA“ MONICA BÂRLĂDEANU SAU EROTICA COSMINA GĂVAN AU DEVENIT AMINTIRI! SOŢIA L-A LUAT ÎNAPOI PE ZĂPĂCITUL „WINNETOU“!)

Winnetou a ”fugit” de coronavirus în Mykonos cu mai multe bunăciuni

Acuzat de uciderea unei paciente!

Totul a început în 2010, când una dintre pacientele medicului a suferit o intervenție chirurgicală la sâni. Ulterior, tânăra a intrat în comă, după care s-a stins. Cazul a ajuns în instanță, dar Renert Gad, medicul de origine israeliană, a fost, achitat, șa începutul acestui an, potrivit deciziei judecătorilor din București.

”Achită pe inculpatul Renert Gad, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă. Lasă nesoluţionată acţiunea civilă exercitată împotriva inculpatului Renert Gad şi a părţilor responsabile”, se arată în decizia magistraților.

Așa arată locul din Mykonos în care Renert Gad s-a ”cantonat” cu bunăciunile autohtone

Tragedia din 2010: a intrat în comă și s-a stins

O operație ce părea simplă a dat naștere unor complicații, iar pacienta, care suferise un lifting, a decedat. Se întâmpla în 2010, iar la intervenția chirurgicală au participat mai mulți medici, între care și Renert Gad. Familia Adrianei Băncilă, femeia care a murit, a încercat, ani de-a rândul, să afle adevărul despre tragedie.

În 2004, soţia mea, Adriana, l-a născut pe Andrei, iar din 2009 a început să meargă la sală. Acolo l-a cunoscut pe doctorul Renert Gad. Acest medic i-a băgat în cap să se opereze, iar când a venit acasă mi-a spus că cel mai frumos cadou pe care i-l pot face de Crăciun este această operaţie de lifting al sânilor. N-am putut s-o refuz, chiar dacă operaţia costa 4.000 de euro, mărturisea, în 2012, Radu Băncilă, soţul femeii.

Lista pacientelor faimoase ale lui ”Winnetou”

În ciuda trecutului său umbrit de moartea Adrianei Băncilă, doctorul israelian a câştigat încrederea mai multor femei cunoscute din România, care au apelat la el pentru diferite intervenţii estetice. Printre acestea se află:

– realizatoarea TV Teo Trandafir;

– agentul de jucători Anamaria Prodan;

– Nicoleta, partenera de viaţă a lui Romică Ţociu;

– fosta prezentatoare TV Catrinel Sandu

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.