What’s Up riscă să ajungă la închisoare. Și-ar fi bătut un vecin, iar plângerile „curg” pe numele său!

Publicat: 09/06/2020 | 16:29

Cântărețul What’s Up a avut din nou necazuri cu Poliția, după ce vecinii săi, „terorizați” de comportamentul artistului, ar fi organizat o adevărată revoltă, care a fost aplanată de forțele de ordine. Problemele lui What’s Up vin, după ce, în iarnă, și-a lovit iubita și l-a mușcat apoi pe unul dintre polițiștii care au intervenit la apelul disperat al femeii. CANCAN.RO are detalii exclusive, de ultimă oră despre acest nou caz de violență în care este implicat artistul.

Polițiștii ilfoveni au întocmit, pe numele lui What’s Up, un al doilea dosar penal, după ce, luni, acesta și-ar fi bătut un vecin. Artistul, pe numele său adevărat Marius Ivancea, ar fi provocat o adevărată revoltă în rândul vecinilor săi din Cernica, după ce, luni, în jurul orei 18.40, o femeie a sunat la numărul de urgență 112 și a anunțat că acesta și-a agresat vecinul. (CITEȘTE ȘI: What’s Up, evacuat de bodyguarzii de la NUBA & băgat într-un taxi! ”Te mănâncă pielea! Vrei să te scarpin?” / ”Nu vreau c@#$e!”)

Amendat cu 1.000 de lei

La fața locului au ajuns mai mulți agenți din cadrul Poliției Orașului Pantelimon, care, după ce au stat de vorbă cu victima, au încercat să-l întrebe și pe cântăreț despre a fost vorba. Fără să-i pese că polițiștii erau de față, artistul ar fi continuat să facă scandal, motiv pentru care a fost amendat cu 1.000 de lei, pentru tulburarea liniștii publice.

What's Up are din nou probleme cu legea
What’s Up are din nou probleme cu legea

În același timp, vecinii lui What’s Up, încurajați de prezența polițiștilor, au declanșat o adevărată revoltă și au povestit că sunt „terorizați” de cântăreț, care, atunci când ascultă muzică, obișnuiește să dea sonorul la maximum. În acest sens, vecinii revoltați ar fi scris numai puțin de cinci plângeri.

S-ar fi redeschis „răni” vechi

Mai rău pentru artist este faptul că, pe lângă amendă, polițiștii au întocmit pe numele său și un dosar penal, pentru loviri și alte violențe. Acum, rămâne ca victima să aducă la Poliție un certificat medico-legal, iar presupusul bătăuș să fie audiat la sediul Poliției Orașului Pantelimon.

Surse judiciare au afirmat pentru CANCAN.RO că incidentele violente ar fi izbucnit după ce vecinul agresat ar fi sunat la 112, iar la poarta cântărețului a ajuns un echipaj al Poliției Locale, care i-a dat amendă.

Marius Ivancea ar fi revenit, recent, în imobilul din Cernica, după ce a locuit acolo împreună cu fosta lui soție, Simina. Cântărețul părăsise căminul conjugal, însă, după divorț, a primit casa la partaj și a decis să revină la Cernica. Nici înainte artistul nu ar fi fost un bun vecin, motiv pentru care vechile „răni” s-au redeschis, iar scandalurile nu au întârziat să apară. (NU RATA: Adevărul despre vânătăile lui What’s Up! Ce s-a întâmplat după ce a fost încătușat)

Problema celor două dosare

Acesta este al doilea dosar penal deschis pe numele lui Ivancea în numai jumătate de an. Înainte de Crăciun, What’s Up a mușcat de picior un polițist care încerca să-l imobilizeze, după ce iubita lui a sunat la 112 și a anunțat că este bătută de partenerul de viață.

What's Up, după episodul violent din iarnă
What’s Up, după episodul violent din iarnă

Dacă, inițial, What’s Up a fost pus sub control judiciar, surse din Poliție au explicat, pentru CANCAN.RO, că măsura a fost, între timp, ridicată. Problema este că, din punct de vedere legal, artistul nu poate primi două pedepse cu suspendare, așa că, dacă va fi condamnat în ambele dosare, Marius Ivancea are șanse mari să primească o pedeapsă cu executare.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)