What’s Up, primele imagini după ce a fost audiat în urma scandalului cu iubita lui! Artistul are mai multe răni pe corp

Publicat: 09/12/2019 | 22:40

La mai bine de două ore după ce a fost încătușat de polițiștii care au răspuns apelului făcut la 112 de iubita lui, What’s Up a părăsit secția de poliție flancat de doi oameni ai legii. În primele imagini filmate după ce a fost audiat, artistul apare cu mai multe răni pe corp.

What’s Up, primele imagini după ce a fost audiat în urma scandalului cu iubita lui

Alice Badea a refuzat să depună plângere împotriva iubitului său, însă, acesta a fost dus la Parchet. Pe numele lui What’s Up va fi deschis un dosar pentru ultraj pentru că i-a ameninţat pe poliţişti, relatează spynews.ro. După cum puteți vedea în video-ul din galeria foto, dar și în imaginile de mai jos, artistul este zgâriat pe față și pe gât.

“La data de 09 decembrie a.c., în jurul orelor 18:30 secția 17 Poliție a fost sesizata prin serviciul de urgenta 112 de către o femeie, cu privire la faptul că fostul prieten o agresează. Ajunși la adresa apelantei din sectorul 5, polițiștii au observat un bărbat agitat care la vederea echipajelor de poliție a devenit recalcitrant. Persoana în cauză a fost imobilizată și condusă la Secția 17 Poliție.
La sediul secției persoana a adus injurii polițiștilor și a manifestat un comportament agresiv.
La acest moment, se efectuează cercetări în vederea stabilirii situației de fapt și de drept. Activitatea se desfășoară sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5”, au declarat reprezentanți ai Poliției.

What’s Up a ajuns la Parchetul de pe lângă Judecătoria București în jurul orei 22:30.

Știre în curs de actualizare.