What’s Up, primele declarații după ce a fost încătușat și prins cu droguri în urma scandalului cu iubita lui! Cântărețul e foc și pară

Publicat: 18/12/2019 | 08:08

După multe zile de tăcere, azi-noapte, What’s Up a făcut primele declarații după ce a fost încătușat și prins cu droguri în urma scandalului cu iubita lui, Alice Badea. Cântărețul e foc și pară și a lăsat să se vadă acest lucru și în mărturiile transmise public.

Citește și: Probleme financiare pentru What’s Up după ce a ”primit” control judiciar. E vorba de o avere!

What’s Up, primele declarații după ce a fost încătușat și prins cu droguri

În ultima perioadă, What’s Up petrece mult timp la studioul de înregistrări, unde pregătește piese noi pentru anul care vine. Ieri, el s-a întâlnit cu artistul Killa și au imortalizat unul dintre momentele petrecute împreună. În plus, finul Andrei și al lui Cătălin Măruță a profitat de această poză și a folosit-o pentru a oferi primele declarații după scandalul provocat în urmă cu o săptămână. El susține că nu a bătut-o pe iubita lui, Alice Badea, și că unele dintre amănuntele care au circulat nu sunt adevărate.

Citește și: Alice, iubita lui What’s Up, rupe tăcerea, după scandalul de luni seara: ”Am dormit în apartamentul lui!”

“M-am întâlnit cu fratele Killa pe la studio! @globalrecords
#workingharddaybyday ………………………………………………
P.S.: am citit azi pentru prima oară de când s-a produs nefericitul incident 2-3 articole despre mine si mi s-a parut ca multora le place sa vorbeasca, sa inflorească să exagereze, să informeze audiența într-o forma mincinoasă, ireală.
-> nici n-am bătut fata si nici la penitenciar nu sunt si nici n-o sa fiu pentru că n-am făcut nimic atât de grav. (DA AM VORBIT MULT , TARE SI PROST, îmi pare sincer rău, puteam la 30 de ani ai mei să fiu mai calm, dar n-am reusit , in capul meu era un haos organizat format din frustrari. ÎMI PARE SINCER RĂU PENTRU FURIA MEA VERBALĂ, restul a fost o nuVelă inventată de câțiva oameni DIN presă de dragul ineditului -> măcar am văzut cine imi este alături sincer în industria asta.
………………………………..
@2pac #onlygodcanjudgeme pt. că el știe realitatea.(mulți vorbesc puțini cunosc) UNORA NU LE PASĂ DE RĂUL GRATUIT oferit altora ./. KARMA nu iartă pe nimeni ????NUMA BINE TUTUROR FRATELE WHATZY VA IUBEȘTE. Mulțumesc celor ce mi-au fost alături în perioada grea ce tocmai am depașit-o! Cel puțin sufletește sunt foarte bine însfarșit după cel mai greu an din viața mea, în mai puțin de 15 zile ADÌO 2019. ÎN REST SUNT BINE -> stau foarte mult timp in studio în ultima vreme și pregatesc muzica pentru 2020. NUMA BINE TUTUROR!”, a scris What’s Up când a făcut publică poza de mai jos.

Citește și: Iubita lui What’s Up a răbufnit în public, după ce artistul a făcut scandal și a fost prins cu droguri. Alice Badea a șters ulterior mesajul, dar avem dovada

Alice Badea și What’s Up, împreună de 4 luni

Alice Badea și What’s Up trăiesc o frumoasă poveste de iubire care a început în luna august a acestui an, potrivit mărturisirilor făcute de artist. În vârstă de 33 de ani, blondina este profesoară de muzică şi co-fondator a două şcoli private de muzică din Bucureşti, relatează click.ro. Noua iubită a cântărețului are un corp de zeiță și este îndrăgostită de vioară. Mai mult, ea s-a cunoscut cu What’s Up datorită Siminei Costea, care a adus-o în echipă.

“Alice este violonistă şi a venit în echipă în locul unui alt instrumentist. Practic, Simina şi-a adus duşmanul în viaţă, fără să ştie ce va urma. Acum, cei doi merg împreună în concerte, cu aceleaşi maşini, sunt împreună peste tot. Încă n-au început să se afişeze pe la petreceri, dar este posibil să se întâmple şi asta, în curând”, au declarat apropiați de-ai artistului, potrivit sursei citată mai sus.

Alice Badea a colaborat cu cei mai mari artişti din România, printre ei numărându-se Antonia, Alina Eremia, Smiley, Paula Seling, Skizzo Skills, Deepside Deeyays şi JO. Dar ea s-a intersectat, pe plan muzical, şi cu What’s Up.