What`s Up nu se dezminte nici de data asta. A sărit să bată un tată cu un copil în brațe. Detalii șocante

Publicat: 09/06/2020 | 10:35

Marius Ivantea, cunoscut sub numele de What`s Up, a recidivat. Artistul a fost implicat într-o bătaie de stradă care a necesitat intervenția poliției.

Cântăreațul este cunoscut pentru comportamentul său agresiv și nu se află la prima abatere. Presupusul conflict, conform surselor, ar fi plecat de la faptul că artistul ar fi avut muzica dată prea tare. Cel care-l atenționase era unul din vecinii săi, veniți la ușa acestuia.

Citește: What`s Up a ajuns pe mâna medicilor! Ce probleme de sănătate are artistul

Sursele citate de playtech.ro spun că vedeta nu a mai ținut cont de faptul că vecinul ar fi avut în brațe un copil, năpustindu-se asupra lui. Cei din jur au chemat forțele de ordine, aceastea fiind defapt singurii care au reușit să calmeze spiritele și să-l liniștească pe What`s Up.

Incidentul din 2019

Anul trecut în luna decembrie, în urma unei reclamații făcute de actuala iubită, What`s Up a ajuns în arestul poliției, după ce acesta a fost extrem de violent cu iubita sa. Evenimentul a concluzionat cu venirea de urgență a oamenilor legii la apartamentul acestuia din Capitală.

S-ar putea să te intereseze și: Ce pedeapsă a primit What`s Up după ce și-a agresat iubita aseară

Polițiștii l-au scos în cătușe pe artist din locuința lui, după ce a fost violent iubita lui. Solistul nu era nici de această dată la prima abatare, ajungând pe mâinile polițiștilor și în seara de 9 decembrie, după ce alt scandal monstru avut loc tot în imobilul lui.

Mai mult decât atât, se pare că What’s Up a devenit recalcitrant în ambele cazuri atunci când oamenii legii au acționat. De altfel și divorțul de Simina a fost în urma unor astfel de scene de violență,  mai spune sursa citată.