What’s Up, evacuat de bodyguarzii de la NUBA & băgat într-un taxi! ”Te mănâncă pielea! Vrei să te scarpin?” / ”Nu vreau c@#$e!”

Publicat: 20/12/2019 | 23:00

Problemele par să se țină scai de celebrul What’s Up! După ce a ajuns încătușat la Poliție, în urmă cu aproape două săptămâni, artistul a comis-o din nou! Joi seara a pățit-o la Nuba, unde a chefuit ceva… mai mult. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile cu artistul nervos, după ce a fost luat pe sus de bodyguarzi. (VEZI ȘI: WHAT’S UP LE-A FĂCUT PLÂNGERE ANCHETATORILOR, IAR JUDECĂTORII AU HOTĂRÂT SĂ…)

”Energicul” What’s Up dovedește că nu poate trăi fără adrenalină! Nici două săptămâni nu au trecut de la incidentul cu iubita lui, când a ajuns încătușat la Poliție, că artistul s-a remarcat din nou așa cum, probabil, nu și-ar fi dorit. A petrecut joi noaptea în Nuba, apoi, din senin, a ieșit și a început să lovească unul dintre geamurile clubului, cu un rucsac pe care îl avea la el. Nu l-a spart, dar a alertat bodyguarzii de la intrare. Câțiva dintre aceștia au ajuns imediat la locul incidentului, pentru a vedea ce se întâmplă.

What’s Up a fost condus de bodyguarzi la taxi, după ce ar fi lovit unul dintre geamurile clubului

L-au recunoscut imediat pe What’s Up, care nu prea era în apele lui, spun sursele CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România. Nu l-au bruscat, ci l-au luat, frumușel, de sub ”aripioare” și l-au condus departe de geamul care era cât pe ce să se facă țăndări. A existat, totuși, un schimb de replici. ”Te mănâncă pielea?”, îi spune un bodyguard. ”Pe mine?”, întreabă What’s Up. ”Da, vrei să te scarpin?”, continuă omul de pază. Artistul se predă: ”Nu vreau, c@#%@!”

A fost chemat un taxi, iar bodyguarzii l-au introdus pe artist pe bancheta din spate, cu scopul, cel mai probabil, de a ajunge în siguranță acasă. (CITEȘTE ȘI: PROBLEME FINANCIARE PENTRU WHAT’S UP DUPĂ CE A ”PRIMIT” CONTROL JUDICIAR)

L-a dat jos din taxi: ”V-ați șmecherit și voi!”

O altă întâmplare care implică un taxi și pe What’s Up a fost povestită, pentru CANCAN.RO, de un… taximetrist. Și nu e legată de celebra melodie a artistului… Întâmplarea a avut loc în urmă cu mai bine de un an, dar șoferul și-o amintește ca și cum ar fi fost ieri. ”A urcat în taxi, nu a spus nimic, nu a salutat. Apoi mi-a comandat «Dă-i înainte». L-am întrebat unde vrea să meargă, mi-a spus «Mergi». Îl recunoscusem, m-am enervat și eu… I-am reproșat că nici nu a salutat când a urcat în taxi, el mi-a răspuns… «V-ați șmecherit și voi, taximetriștii!» L-am dat jos din taxi. Nu a comentat, a coborât și, probabil, a chemat alt taxi”, a dezvăluit, acum amuzat, taximetristul.

What’s Up s-a remarcat la Nuba așa cum, probabil, nu și-ar fi dorit, dar totul s-a rezolvat amiabil

What’s Up a ajuns, încătușat, la Poliție

What’s Up, Marius Ivancea pe numele din buletin, a fost luat pe sus de polițiști pe 9 decembrie și dus la secție. Totul după ce artistul a făcut scandal la el acasă, iar Alice Badea, iubita lui, a sunat la 112. Ajuns la secție, What’s Up a continuat să amenințe verbal polițiștii. Mai mult, în timpul controlului corporal, oamenii legii ar fi găsit droguri asupra lui.

Polițiștii l-au dus apoi la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, unde l-au acuzat de ultraj. La ieșirea din Secția 17 de Poliție s-a putut observa că artistul avea mai multe răni pe față și pe corp. S-a ales, în primă fază, cu control judiciar pe o perioadă de 60 de zile. (VEZI AICI: WHAT’S UP, PRIMELE DECLARAȚII DUPĂ CE A FOST ÎNCĂTUȘAT)

Bodyguarzii au intervenit când What’s Up a sărit calul

Alice Badea și What’s Up, împreună de patru luni

Povestea de dragoste între Alice Badea și What’s Up a început în luna august a acestui an, potrivit mărturisirilor făcute de artist. În vârstă de 33 de ani, blondina, îndrăgostită de vioară, este profesoară de muzică, dar şi co-fondator a două şcoli private de muzică din Bucureşti.

“Alice este violonistă şi a venit în echipă în locul unui alt instrumentist. Practic, Simina (fosta soție a lui What’s Up) şi-a adus duşmanul în viaţă, fără să ştie ce va urma. Acum, cei doi merg împreună în concerte, cu aceleaşi maşini, sunt împreună peste tot. Încă n-au început să se afişeze pe la petreceri, dar este posibil să se întâmple şi asta, în curând”, au dezvăluit, la vremea respectivă, apropiați ai artistului. (NU RATA: ADEVĂRUL DESPRE VÂNĂTĂILE LUI WHAT’S UP! CE S-A ÎNTÂMPLAT DUPĂ CE A FOST ÎNCĂTUȘAT)

Alice Badea a colaborat cu cei mai mari artişti din România, printre ei numărându-se Antonia, Alina Eremia, Smiley, Paula Seling, Skizzo Skills, Deepside Deeyays şi JO.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)