What’s Up așteaptă sentința magistraților. Artistul a fost anchetat pentru deținere de substanțe interzise

Publicat: 14/12/2020 | 00:10

Problemele cu legea sunt pe cale de a se încheia pentru What’s Up. Artistul așteaptă cu sufletul la gură decizia instanței cu privire la confirmarea renunțării la urmăririi penale. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, informații de ultimă oră!

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor amănunte legate de dosarul în care a fost anchetat pentru deținere de droguri Marius Ivancea, cunoscut în showbiz drept What’s Up.

What’s Up pare că a scăpat de problemele cauzate de substanțele interzise.  Anchetat într-un dosar ce-i putea aduce o pedeasă cu închisoarea, îndrăgitul cântăreț ar fi reușit să-i „înduplece” pe procurori, după ce ar fi colaborat în anchetă. Astfel se face că oamenii legii au decis să renunțe la urmărirea penală în cazul acestuia.

Decizia, după sărbători

Potrivit unor surse din mediul judiciar, pe rolul Tribunalului București, a fost demarată o acțiune ce are ca obiect  ”confirmare renunțare urmărire penală” pentru intimatul Marius Marian Ivancea.

Conform surselor noastre, What’s Up mai are ceva timp de așteptat până să primească confirmarea magistraților. Și asta pentru că termenul stabilit pentru pronunțarea deciziei este 29 ianuarie 2021. (CITEȘTE ȘI: WHAT’S UP, PROBLEME DE SĂNĂTATE! ARTISTUL A AJUNS DE URGENȚĂ LA SPITAL)

What's Up are din nou probleme cu legea
What’s Up așteaptă cu sufletul la gură decizia judecătorilor

Săltat în cătușe de polițiști

În urmă cu aproximativ un an, cântărețul What’s Up a provocat un scandal teribil în apartamentul partenerei sale de viață, Alice Badea. (NU RATA: WHAT’S UP, DECLARAȚII DESPRE IUBITA PE CARE AR FI AGRESAT-O. CE A SPUS ARTISTUL)

Tânăra artistă s-a temut pentru viața ei și a sunat la numărul unic de urgență 112. La scurt timp de la apel, oamenii legii au ajuns la apartamentul vedetei, situat în centrul Bucureștiului, iar când artistul i-a văzut a devenit și mai recalcitrant.

Ca să evite escaladarea scandalului, polițiștii l-au încătușat pe What’s Up și l-au dus la secție.  Totul s-a petrecut în jurul orei 19:30 seara, iar la secția de poliție au mers de urgență și părinții cântărețului.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.